Yılın teknoloji tasarımı...
Kaleseramik, 1000x3000x3 mm ebadında ürettiği Kalesinterflex ile Türkiye'nin en büyük, en hafif, en ince ve tek esneyebilen porselen seramiğine imza attı. Porselen seramiğin tüm üstün özelliklerini bünyesinde barındıran Kalesinterflex sırlı ve parlak yüzey alternatifleri, çevre dostu teknolojisi ve hijyenik yapısıyla da dikkat çekiyor.
Kaleseramik, geleceğin ihtiyaçlarını şimdiden öngörerek, geleceğe hizmet eden ürünler yaratıyor. İnovatif yaklaşımıyla sektöründe gerek ürün, gerekse hizmet anlamında liderliğini her zaman ispatlayan Kaleseramik, Kalesinterflex ile bunu bir kez daha kanıtladı.
Seramik karonun ötesinde "seramik levha" olarak nitelendirilebilen Kalesinterflex, 15 farklı renk seçeneği ile beraber sırlı ve parlak olmak üzere iki farklı yüzey alternatifi ve farklı desenleriyle kullanıcılarını tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.
Farklı üretim teknolojisi sayesinde porselen seramikte elde edilemeyen canlı renkler ise kullanıcıları yaratıcılığa davet ediyor. 3 mm ve 5 mm olarak iki farklı kalınlık ile üretilebilen Kalesinterflex, ayrıca plain, fit, laminex olmak üzere üç ayrı ürün grubu ile; uygulama yapılacak alan, uygulamanın şekli ve yüzey tercihine bağlı olarak geliştirilebiliyor.
Parlak yüzey
Kalesinterflex 50x300 cm'lik üretim boyutu ile dünyanın en büyük parlak porselen seramiği olarak üretiliyor. Aynı zamanda 12 kg/m2'lik ağırlığıyla yine dünyanın en hafif parlak porselen seramiği olmanın ayrıcalığını taşıyor.
50x50 cm, 50x100 cm, 50x150 cm, 50x200 cm ve 50x300 cm'lik ebatları ve 15 çarpıcı Kalesinterflex ® rengi ile mekanlara farklılık katıyor.
Ebatsal özgürlük
Kalesinterflex'i uygulamalarda özel ve özgün kılan bir yanı da, üretim ebadının, dışında projelerin ihtiyaçları doğrultusunda kolaylıkla kesilebilmesi ve işlenbilmesi. Üstelik bu işlemler uygulama alanında seramik veya cam kesme makine ve aletleri ile pratik bir şekilde yapılabiliyor.
Hafiflik, esneklik ve büyük ebat bir arada
En çok aranan iki özellik yine Kalesinterflex'de bir araya gelmiş; büyük ebat ve hafiflik. Metrekarede 7 kg. ağırlığa sahip olan ürün, bu özelliği sayesinde bina ağırlığına binecek yükü azaltıyor ve mekanik konstrüksiyona uyum sağlıyor.
Karo seramik ağırlığının metrekarede 16 kg, granit seramikte 20-30 kg, kompakt laminantta ise 12-18 kg olduğu dikkate alındığında Kalesinterflex, 7 kg ağırlığı ile sadece seramikte değil, kaplama malzemeleri genelinde de çok hafif bir ürün olarak dikkat çekiyor.
Kalesinterflex aynı zamanda tek esneyebilen seramik olma özelliğini de taşıyor. 3 m uzunluğundaki Kalesinterflex plakanın esneklik yarıçapı 5,5 m.
Kolay temizlenen yüzey teknolojisi
Üretiminde kullanılan ham maddeler ve teknolojik üretim süreci sayesinde Kalesinterflex kimyasallara, her türlü iklim koşuluna ve solmaya karşı dayanıklı hale getiriliyor.
Yüzeyinde bulunan ince, transparan sır tabakası ürünün leke tutmasını engelliyor ve kolay temizlenmesine olanak sağlıyor. Yüzde 100 porselen seramik olması nedeniyle de alev almıyor ve yanmıyor.
Çevreyle dost
Üretim aşamasında çevreye yaydığı karbon emisyonu, geleneksel üretim süreçlerine göre 1000 kat daha az olan Kalesinterflex çevreye duyarlı teknolojisi ile de bu çağın ürünü olduğunu ispatlıyor.
Tamamen doğadan gelen hammaddelerle üretilen Kalesinterflex’in üretim aşamasında petrol türevi herhangi bir yakıt kullanılmayarak üretim elektrik enerjisi ile gerçekleşiyor.
Seramiğin kullanım alanı genişledi
Kalesinterflex sayesinde seramiğin kullanım alanı hayal gücünün erişebildiği tüm mekanlara genişledi. Kalesinterflex duvar ve zeminler ve diğer iç mekan tasarım elemanlarında kullanılmasının yanında, özellikle dış cephe kaplaması olarak öneriliyor ve tercih ediliyor. Ürünün hafifliği, işlenebilme kolaylığı atmosferik koşullara dayanıklılığı, sağladığı tasarım özgürlüğü Kalesinterflex'i, nitelikli projelerde kullanılabilecek güvenli ve özel bir ürün yapıyor.
Kalesinterflex, seramiğin alışılagelen kullanım alanlarının dışına çıkarak mobilya uygulamaları, (ofis toplantı ve çalışma masaları, deskler) seperasyon panelleri (ofis içi bölücü paneller), yükseltilmiş döşemeler, hijyenik alanlar (hastane ve gıda üretim tesisleri duvar ve zemin kaplamaları, mutfak ve laboratuar tezgahları), modüler yapı sistemlerinde kaplama malzemesi olarak ve endüstriyel cephe kaplamalarında da öneriliyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder