Kılıçoğlu 1 yenilendi...

23:00 / Gönderen Melih /

Kılıçoğlu 1 yenilendi...
1990 yılında Türkiye’de ilk şekilli kiremit üretimine başlatarak sektöründe devrim yaratan Kılıçoğlu “Marsilya” tipi kiremitlerini de ileri teknoloji ve innovasyon ışığında geliştiriyor.

Kolay uygulanması ve çatıları sorunsuzca kapatması gibi özellikleri ile Türkiye’nin en çok satılan kiremidi unvanını kazanan “Kılıçoğlu- 1” yüzey pürüzsüzlüğünden sağlamlığa, montaj kolaylığından sızdırmazlığa bir çok konuda geliştirildi.

Pürüzsüz yüzey: Hammaddesi mikronize öğütülerek yüzey pürüzsüzlüğü sağlandı. Yüzeyde hammadde kaynaklı oluşabilecek kireç patlağı problemi tamamen ortadan kaldırıldı.

Ekstra sağlamlık: Mikronize hammadde ile kiremidin kırılma mukavemeti arttırılarak 300-320 Kgf değerini taşındı ve ekstra bir sağlamlık kazandırıldı.

Montaj kolaylığı: Dikey yönde 2 cm. lik ileri ve geri yönde kaydırma toleransı ile döşeme kolaylığı ve esnekliği sağlandı.

Ekstra sızdırmazlık: Yan kanal 2.5 cm ölçüsüne kadar genişletilerek su taşıma kapasitesi yükseltildi ve su sızdırmazlık güvencesi arttırıldı. ( Kılıçoğlu – 1 TS EN 1304’ e göre Sınıf 1 sızdırmazlığa sahiptir. )

Yan çivi deliği: Sabitleme için kullanılabilecek yan çivi deliği sayesinde şaşırtmalı döşemelerde su sızdırma sorunu ortadan kaldırıldı.

Eskisi ile uyumlu: Daha önceki Kılıçoğlu – 1 modeli ve esnek döşeme avantajı sayesinde mevcut çatılarda kullanılmış olan birçok “marsilya” tipi kiremit ile de uyumlu hale getirildi. Yeni Kılıçoğlu – 1 çatı tamirinde öncelikli tercih olacak şekilde tasarlandı.

Etiketler: