Seramik yer kaplamasında iki yeni ürün

23:04 / Gönderen Melih /

Seramik yer kaplamasında iki yeni ürün
Son dönemlerde modern tasarımlarla trend oluşturan Çanakkale Seramik&Kalebodur markalarının üreticisi Kaleseramik, lüks sınıfta yer alan ve aynı özellikleri taşıyan iki yeni ürünü Luxury Cement ve Enigma’yı müşterilerinin beğenisine sundu.

Porselen üzeri rotocolor baskı tekniğiyle üretilen ürünlerde Luxury Cement ile seramik karoda beton görünümü sunulurken, Enigma’da volkanik taşların görüntüsü ve renkleri yansıtılıyor.

Altın ve platin görünümlü dekorlarıyla dikkat çeken her iki seri özellikle lüks sınıftaki uygulamalarda tercih ediliyor. Ürünlerde dekor olarak Kaleseramik tasarım ekibinin dizaynı olan metalik tipografik harfler ve son dönemlerde gözde olan yaprak motifi kullanıldı.

Lüks segmentte yer alan yeni seriler, 60X60 cm ve 30X60 cm ebatlarında 5 renk alternatifi ile kenarları karelenmiş olarak üretiliyor. Ürünlerin dekorlarındaki özel tasarım, her iki ebatı birbiriyle kullanabilme olanağı sağlıyor. Bu da ürünü modern tasarım uygulamalarında tercih edilir kılıyor.

Luxury Cement ve Enigma serilerini farklı kılan en önemli özellik ise karoların alt ve üst yüzeylerinin porselen ve renkli olması. Bu özellik ürünlerin daha zengin görünümlü olmasını sağlıyor. Böylece ürünler, kullanıldıkları tüm mekanlara daha seçkin bir görünüm verme olanağı sunuyorlar.

Kolay temizlenebilme özelliğine sahip olan Luxury Cement ve Enigma serileri banyo ve konut içi çok çeşitli yaşam alanlarının, yanı sıra, iş ve alışveriş merkezleri, mağaza ve showroomlar gibi mekanlarda, zemin ve duvar kaplamaları için rahatlıkla kullanılabiliyor.

Etiketler: