Modern mutfağın estetik yüzü

23:27 / Gönderen Melih /

Modern mutfağın estetik yüzü
Mutfak tezgahlarında kullanılan kuvars esaslı kompoze taşlara olan talep, dünya trendlerine paralel biçimde ülkemizde de artış gösteriyor. Kuvars yüzeylerin üretiminde Türkiye’nin ilk ve tek markası Çimstone, dünya trendlerini Türk kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Çimstone, hayatın yeni tatlarını keşfederken tezgahından ilham almak isteyenlere işlevsel olduğu kadar estetik bir kullanım alanı yaratıyor. Mutfağı yalnızca yemek pişirilen bir alan olmaktan çıkarıp, estetik derinlikleri olan bir yaşam alanı olarak tanımlayan Çimstone, modern ve sade çizgileriyle dikkat çekiyor.

Çimstone’un sunduğu sınırsız doku ve renk alternatifleri, kişisel tercihlerinize yönelik seçimler yapmanızı mümkün kılıyor. Doğal taşlardaki kısıtlı seçeneklerden çıkıp daha özgür düşünmenize yardımcı olan Çimstone, çağdaş mutfak mimarisine ve mutfakta kullanılan teknolojilere uyum sağlayan yaratıcı çözümler sunuyor.

Doğanın armağanı kuvars mineralini günümüzün en çağdaş teknolojisiyle yeniden şekillendiren Çimstone, özellikle bayanların karşısına mutfakta aradıkları işlevselliği ve estetiği buluşturan eşsiz bir tezgah malzemesiyle çıkıyor.

Çimstone; mutfakta zaman geçirmeyi sevenlere farklı renk, doku ve tasarım alternatifleriyle şık, estetik ve konforlu bir yaşam alanı yaratıyor. Özel bakım gerektirmeyen, kolay temizlenebilen, sıvı emmeyen, leke tutmayan yüzey özellikleriyle Çimstone ürünleri estetik kadar hijyen beklentilerini de karşılıyor.

Mutfak mobilyası tasarımlarındaki sadelik ve modernlik yönünde gelişen akımlar, mutfağın tamamlayıcısı ürün gruplarının yaratıcılarını da daha kaliteli, estetik ve farklı çözüm arayışlarına yöneltiyor.

Çimstone tarafından üretilen farklı seriler, çağdaş tasarımlarda sıklıkla rastlanan lake mobilyalar, metal aksesuarlar ve inoks ankastre ürünlerle sağladığı uyumla dikkat çekiyor. Son dönemlerin en gözde serilerinden Çimstone aynalı serisi, taşın içerisindeki özgün ayna efektleri sayesinde mutfaklara ışıltı ve derinlik katıyor.

Doğal taş dokularını kolaylıkla ürünlerinde yansıtabilen Çimstone tezgahlarla, klasikten ve nostaljiden vazgeçemeyenler için de alternatifler mevcut. Çimstone, granit dokularını yansıttığı doğal taş görünümlü serisine 2008 yılı içinde damar efektli ve kadifemsi dokudaki ürünlerini de eklemeyi planlıyor.

Mutfağınızın estetik yüzü Çimstone’la yaratıcı ve esnek çözüm alternatiflerinde sınır yok. 3 metrelik levha boyutları ile Çimstone tezgahlarda ek yersiz yekpare uygulamalar yapmak mümkün. Ayrıca Çimstone’u tezgah arkasında kullanılan seramiklere alternatif olarak yüksek süpürgelik olarak dikey uygulamalarda da kullanabilirsiniz.

Doğayı kıskandıran renk ve dokularda üretilen Çimstone, tezgahınıza dayanım ve hijyen faktörlerini de ekleyerek mutfağınızı göz alıcı bir şekilde bütünlüyor, tezgahınızı adeta bir “özgürlük alanı” na çeviriyor.

Etiketler: