İklimsa'dan Sigma hava perdeleri

03:45 / Gönderen Melih /

İklimsa'dan Sigma hava perdeleri
Sabancı güvencesi ve 23 yıllık deneyimi ile Türkiye’nin İklimlendirme Merkezi olarak hizmet veren İklimsa, SİGMA hava perdelerini pazara sundu.

Farklı sıcaklık değerlerine sahip ortamlarda ısı kaybını engelleyen Sigma hava perdeleri, fonksiyonları kadar estetik görünümleri ve üstün özellikleri ile de kullanıldıkları ortama konfor getiriyor.

Sigma hava perdeleri içerideki havayı koruma altına alarak, mevcut ısının sürekliliğine katkıda bulunarak ısı ve enerji kaybını en aza indiriyor.

Ortamdaki havayı koruyarak, sağladığı yüksek debili hava akımı sayesinde ortamı son derece etkili biçimde perdeliyor. Yalnızca ısı sürekliliği sağlamakla kalmayan Sigma hava perdeleri, toz, egzoz gazı, duman, kötü koku, kirli hava ve haşerat gibi solunumu olumsuz yönde etkileyen faktörlerin de içeri girmesini engelliyor.

Böylelikle kusursuz bir hijyen sağlayan Sigma hava perdeleri, kış aylarında içerideki sıcak havayı, yaz aylarında ise klimanın sağladığı serinliği koruyarak yüksek miktarda enerji tasarrufu sağlıyor.

Estetik tasarım, sessiz çalışma, kullanım ve montaj kolaylığı, uzun ömür - güçlü motor gibi seçkin nitelik ve özelliklere sahip Sigma hava perdelerinin ısıtıcılı - ıstıcısız modelleri, yaygın ve güvenilir servis ağı ile birlikte Türkiye genelindeki 210 İklimsa Merkezi’nde satışa sunuluyor.

Etiketler: