Kılıçoğlu’ndan Dereser PVC

23:30 / Gönderen Melih /

Kılıçoğlu’ndan Dereser PVC
Çatı deresi izolasyonlarında çinko ve galvaniz saç uygulaması yerine uzun ömürlü ve estetik bir çözüm: Dereser PVC. Çatının en sorunlu yerlerinden biri olan mail dere detayında kullanılmak üzere tasarlanan PVC esaslı bu ürün, özel form yapısı sayesinde yağmur suyunun sağlıklı olarak tahliye edilebilmesine olanak sağlarken kiremit ile uyumlu rengi sayesinde çatıya estetik katıyor.

Mail derede, su yalıtımı için çinko ve galvaniz saç yerine kullanılan Dereser PVC’nin uygulaması da son derece kolay. Yine çinko ve galvaniz saç ile karşılaştırıldığında uzun kullanım ömrü ile de büyük avantaj sağlıyor.

Özel tasarımı sayesinde estetik bir görünüm sunan Dereser PVC, yoğun yağmur suyunun dahi çatı yüzeyinden sağlıklı olarak tahliyesini sağlayabiliyor. Her türlü hava koşullarına ve UV ışınlarına karşı dayanaklı.

Özel bini yapısı sayesinde uygulaması son derece kolay ve sağlıklı. Kolay uygulanabilir olması nedeni ile işçilikten de tasarruf sağlıyor. Doğal koşullardan etkilenmiyor ve oluk tasarımı sayesinde yağmur sularının kontrollü olarak tahliyesini kolaylaştırıyor.

Dereser PVC saçaktan başlanarak uygulanıyor. Şekilde görüldüğü gibi mail dere hattı üzerine yerleştirilerek, çatı detayına ve eğime bağlı olmakla beraber, genel olarak her 30 cm’de bir paslanmaz çivi ile sabitlenmesi yeterli.

Bir sonraki Dereser PVC, bini payı altta kalacak şekilde aynı uygulama ile yerleştiriliyor. Son Dereser PVC mahya hattına kadar götürülerek uygulama tamamlanıyor.

Dereser PVC
Rulo ebatları: 50cm x10 m
Rulo ağırlığı: 17 kg
Renk: Kırmızı

Ürün özellikleri

Kolay uygulanabilirlilik,
Özel Form yapısı,
Yüksek yırtılma direnci,
Kiremit ile renk uyumu,
Yüksek UV dayanımı,
Estetik görünüm,
Uzun ömür.


Kılıçoğlu Kiremit
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 11.Cad. Eskişehir
Tel: 0222-236 11 41
Fax: 0222-236 11 45
E-mail: kilicoglu@kilicoglu.com.tr
Web: www.kilicoglu.com.tr

Etiketler: