Nem sorununa kesin çözüm...

23:26 / Gönderen Melih /

Nem sorununa kesin çözüm...
Duck ailesinin yeni üyesi Duck Nem Stop nem emici, Güç Tableti Teknolojisi ve kolay kullanımı sayesinde mekanlardaki nem kaynaklı sorunları kesin olarak çözüyor. Özellikle banyo ve mutfak gibi mekanlarda fazla nemin neden olduğu kötü kokuyu, küfü, nemi, çürümeyi, buğuyu, boya dökülmesini durduruyor ve alerjenlere karşı etkin koruma sağlıyor.

Henkel kalitesiyle üretilen Duck markası, ev ve iş yerlerinde kullanılmak üzere üretilen pratik ve yaratıcı bir ürünle daha tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Güç tableti teknolojisiyle geliştirilen Duck Nem Stop, özellikle banyo ve mutfak gibi mekanlardaki nem kaynaklı sorunlara etkin bir çözüm sunuyor. Pil veya elektrik gerektirmeyen Duck Nem Stop, ortamdaki nemi tuzlu bir sıvıya dönüştürerek kutusunun alt kısmındaki haznede biriktiriyor.
Böylece, özellikle kış aylarında daha çok ortaya çıkan küf, çürüme ve dolayısıyla oluşan kötü konunun oluşmasını engelliyor. Nemin sorun yarattığı her ortamda kullanılabilen Duck Nem Stop ayrıca soğuk havalarda araba içerisinde oluşan buğulanma sorunu ortadan kaldırmak için de pratik ve kesin sonuç veriyor.

Banyo ve mutfaklarda daha kuru ve hijyenik bir ortam
Yapılan araştırmalar ortalama bir ailenin yemek pişirme, yıkanma, ısınma gibi günlük faaliyetleri sonucunda her gün 12 litre civarında nem ürettiğini gösteriyor. Bu nemin büyük kısmı ise mekanların en serin ya da iyi ısınmayan ve havalandırılmayan bölümlerinde yoğunlaşıyor.

Gardop, mutfak, banyo, yatak odası, tekne, ofis, salon ve karavan kullanımı için uygun olan Duck Nem Stop, özellikle yazlık evler gibi dönemsel kullanılan mekanlarda, uzun süreli bir kullanım için de ideal bir çözüm sağlıyor. Duck Nem Stop, 300 gr. ve 500 gr. tabletli kutularda ve 500 gr. yedek tablet ambalajları ile farklı büyüklükteki mekanlar için kullanıma sunuluyor.

Etiketler: