Miran’dan profesyonel cam çözümleri

23:05 / Gönderen Melih /

Miran’dan profesyonel cam çözümleri
Miran, camda mimarların ve tasarımcıların yaratıcılığının, tasarımlarının sınırlarını zorluyor. Dış cephe giydirme, iç ve dış mekan camlarında, ısıcamlarda, cam kapılarda, kısaca camın olduğu her alanda artık kontrolü ele almak mümkün. “Camınızın nasıl olmasını istersiniz?” sorusundan hareketle Miran camda tasarımları ve projeleri gerçeğe dönüştürüyor.

Evasafe lamine camlar
Klasik lamine malzemesi olan PVB’ye üstün bir alternatif olan Evasafe lamine malzemesi kullanılarak kullanıcıya özgü üretilen camlar, projelerde camın olduğu her alanda sınırsız özgürlük tanıyor.

Dış cephe giydirme camlardan, ısıcamlara veya evlerdeki, ofislerdeki cam kapılara, cam eşyalara kadar lamine cam kullanılan her alanda kullanılabiliyor. PVB’den daha dayanıklı ve üstün performanslı Evasafe Lamine Camlar özel makinelerde kullanıcıya özel üretiliyor.

Dış cephe giydirme, reflekteli camlarda kullanıcıya özgün sınırsız renklendirme alternatifi sunuyor. Binalar sadece o projeye özel renklere sahip olabiliyor. Renk seçiminde herhangi bir kalıba bağlı kalmadan tasarıma özel sınırsız renk alternatifi yaratmak mümkün oluyor.

Evasafe ile lamine edilerek güçlendirilmiş camlara, camların laminesi esnasında iki cam arasına özel eva renklendirici film, duvar kağıdı, kumaş, ipek kumaş, aydınger kağıdı, cam filmi, ahşap kaplama malzemesi gibi istenen malzemeler koyularak istenilen cam rengi ve deseni opak,mat veya şeffaf net görüş olarak elde edilebiliyor. Camlarda herhangi bir şekilde boya kullanılmıyor.

İstenirse iki camın arasına özel basılı logo, reklam veya özgün tasarımlar da rahatlıkla uygulanabiliyor. Lamine edildikten sonra herhangi temperli, lamine veya ısıcamdan bir farkı olmayan camlar, özel bir temizleme, solüsyon veya koruma gerektirmiyor.

Magic Screen Glass
Magic Screen Glass ile tek bir dokunuş ile camlarda görüş kalkanı yaratılabiliyor veya camlara plazma özelliği kazandırılabiliyor. Elektrik anahtar düğmesi veya sensor ile çalışan camlar özel likidite teknolojisi ile üretiliyor.

110 w AC voltajı ile çalışan sistem görüşe kapalı durumdayken metrekareye 7.0 w düşük güç harcıyor. Camlar açık veya kapalı durumdayken PA-LC sistemi ile dinamik reklam alanı haline back prejeksiyon sistemi ile dönüşüyor. Timer ve sensor ile kontrol edilebiliyor.

Özel sistem ile üretilen M.S.G. camları elektrik anahtarı ile veya sensor ile kontrol edilebiliyor. Açık düğmesine basıldığında normal camdan farkı olmayan M.S.G camlar, kapalı düğmesi ile bir anda bakışlardan koruma ve gizlilik sağlıyor.

Kullanım alanları
Evler; iç mekan kapılarında ve camlarda, yatak odalarında, banyoların duşakabinlerinde, Ofis ve Binalarda; toplantı odalarında, restaurant pencerelerinde, showroomlarda, konferans odalarında, hastanelerde, Plazma olarak; evlerde, alışveriş merkezlerinde, indoor billboardlarda, fuarlarda, reklamlar için geniş ekran gerektiren her yerde.

Etiketler: