Braas çatı sistemleri assos rüzgârı

23:21 / Gönderen Melih /

Braas çatı sistemleri assos rüzgârı
Dünyanın en büyük çatı çözümleri üreticilerinden Braas Çatı Sistemleri, geçtiğimiz senelerde üretimine başladığı Diva Serisi’ne yeni bir doku ekliyor. Assos Rüzgârı ismiyle tanıtımı yapılan yeni doku, pastel yeşil gövde rengi ve kırmızı-beyaz geçişli yüzey renkleri ile Assos’un günbatımını çatılara taşıyacak.

Braas Çatı Sistemleri, alışılmış klasik kalıpların dışında, çatısında sıra dışı ve seçkin bir görünüm isteyen kullanıcılara ve tasarımcılara yönelik olarak Diva Serisi kiremit üretimine üç sene önce başladı.

Diva Serisi kiremit, özel bir üretim sürecine sahip. Kiremitler normal üretim sürecinden sonra özel bir yüzey uygulama yöntemine tabi tutuluyorlar. Bu yöntem sayesinde kiremit yüzeyinde, farklı renklerin oluşturduğu portakal kabuğuna benzer bir doku ortaya çıkıyor.

Renk harmonisi ve özel yüzey dokusu sayesinde Braas Diva Serisi, klasik kiremit görünümünden sıyrılarak, tasarımcı ve kullanıcılar için eşsiz bir alternatif haline geliyor. Braas Diva Serisi’nin yüzey dokuları tasarımcılar tarafından özel olarak çalışılıyor ve tüm serinin yüzey tasarımlarının patentleri alınarak korumaya alınıyor.

Diva’nın ilk serisi Kapadokya Esintisi, kahverengi ve onun farklı ve pastel geçişli tonlarıyla üretildi. Açıklı koyulu geçişleri ve formundaki dalgalarla göz okşuyor. Degradeli görüntüsü ve geçmiş yıllara vurgu yapan tasarımı ile kullanıcıları zaman tünelinde keyifli bir duygu yolculuğuna çıkarıyor.

Diva’nın ikinci serisi Anadolu Güneşi, geleneksel kiremit rengi ve açıklı koyulu renk geçişleri ile çatılarda nostaljik bir görünüm sağlamak için birebir. Diva Serisi’nin en yeni doku tasarımı Assos Rüzgârı, pastel yeşil gövde rengi ve kırmızı-beyaz geçişli yüzey renkleri ile Assos’un günbatımı görünümünü anımsatıyor.

Braas Çatı Sistemleri, önümüzdeki yıllarda Diva Serisi’nin farklı renk kombinasyonlarıyla tasarlanmış yepyeni dokularını üretmeyi ve tüketicilerine sunmayı planlıyor. Fonksiyonellik ve garantiden vazgeçmeden estetik üzerine yatırım yapmaya devam etmek firmanın stratejisini oluşturuyor.

Kaynak: raf.arkitera.com

Etiketler: