Yeni Axolute serisi...

23:37 / Gönderen Melih /

Yeni Axolute serisi...

İtalyan estetiğini ileri teknoloji ile birleştiren Bticino, yeni Axolute Serisi ile kullanıcılara özel tarzlarını yaratma imkanı sağlıyor. Yenilikçi stil teknolojisi, moda renkleri, dokuları ve formları ile dikkat çeken sistem, aynı zamanda Bticino teknolojisi tarafından garantili. Seri, güvenlikten iletişime ve eğlenceye kadar, dijital teknolojinin modern özellikleri yanında, benzersiz zarif malzemeler ve çerçeve seçimi imkanı sunuyor.

Axial kontrol
Axial anahtar, kullanımdan sonra düz hizada kalarak en yüksek zarafet seviyesini sağlıyor. Rafine bir tasarım ayrıntısı olan ve tek bir mavi LED ile aydınlatılabilen bölüm, dokunsal ve görsel bir referans noktası sunuyor.

Çerçevelerin çeşitli kaplamaları ile uyumlu, parlak metalik alüminyum ve antrasit tuş kapakları Axolute'de teknoloji ve şıklık değerini güçlendiriyor. Tuş kapakları üzerindeki çift kaplama katmanı, onların parlaklıklarını göz önüne çıkaran ve parmak izi lekelerini yok eden özel bir mercek etkisi yaratıyor.

Style kontrol
Bu model, yenilikçiliğin ve geleneğin dengeli bir karışımını temsil ediyor. Modern tasarımla yorumlanmış klasik görüntü, isteğe bağlı olarak çevresi mavi LED'lerle vurgulanmış krom kaplı tuş kapağı, Axolute'un özünü vurguluyor. Bu farklı yaşam biçimlerine uyum sağlama yeteneği, kullanıcıların arzularına en mükemmel çözümleri sunuyor.

Soft Touch
Sessiz, dijital teknoloji hayallerinizin ötesine geçiyor. Arzu edilen loşluğu ya da aydınlığı yaratmak için hafif bir dokunuş yeterli oluyor. Mavi LED'ler Axolute tasarımının inceliğini vurgularken, karanlıkta bile fark edilebilir kılıyor.

Senaryo kontrol
Hem işlevlerin hem de senaryoların devreye alınmasına imkan veren bir dijital kontrol devrimi. Kontrol alanı genişledi; yalnızca ışığı açıp kapamak veya aydınlık seviyesini ayarlamanın yanında, kişisel ihtiyaç ve isteklere göre düzenlenmiş çoklu işlevlerin birleşimiyle oluşturulan farklı senaryoları, tek bir dokunuş ile kontrol etmek mümkün.

Dört adet aydınlatılmış tuş, Axolute senaryo kontrol anahtarını bir duygu kontrol merkezi haline getiriyor. Tek bir dokunuşla, dört farklı senaryoya ulaşılabiliyor ya da tekrar programlanabiliyor. Örneğin, indirilmiş jaluziler, rahatlatıcı ışıklar ve arka planda hafif bir melodi ile hoş bir parti için ideal bir atmosfer yaratılabiliyor.

Dokunmatik panel
Yaşam alanlarında, işlevlerin sezgisel sayılabilecek kadar basit bir şekilde harekete geçirebilmesi ve kontrolü için geliştirilmiş dijital ekranda, şık bir çerçeveye yerleştirilmiş etkin ve renkli ikonlar temel fonksiyon ve senaryoları temsil ediyor.

Kullanıcı dokunmatik panelden kendi arzularına göre oluşturduğu senaryolar ile teknolojide konforun tadına varıyor. Tek bir dokunuş ile hırsız alarm sistemi devreye alınabiliyor, iklim kontrolü veya müzik yayın sistemi kontrol edilebiliyor.

Video Display
Sadece antreye değil, evin herhangi bir yerine yerleştirilebilen, ankastre renkli kristal ekranlı handsfree dahili ünite, teknolojide radikal gelişimi temsil ediyor. Axolute video display, evdeki diğer elektrik armatürleri ile de stil bütünlüğü yaratıyor.

Video Station
LCD renkli ekranın yüksek çözünürlükteki görüntülerini çevreleyen, zarif tasarımlı ve canlı duruşlu yüksek teknolojili bir video ve interkom ve otomasyon kontrol ünitesi. Evin multimedya kontrol merkezi olarak, tüm ev içi sinyalleri bütünleştiriyor ve kumanda ediyor. Güvenlikten konfora ve eğlenceye kadar evdeki çeşitli aktivitelerin kontrolüne imkân tanıyor.

Çerçevelerin kişiselleştirilmesi
Ürünün, ahşap, alüminyum, zamak, paslanmaz çelik, arduaz, carrara mermeri, deri, likit ve cam alternatifleri bulunuyor. Geniş seçim özgürlüğü için kırk bir farklı malzeme seçeneği sunuyor.

Axolute dünyasında çerçeve değiştirmek kolay. Elektrik sisteminin görüntüsünü güncelleştirmek için hiçbir özel işçiliğe gerek yok. Axolute sistemiyle, evde yapılacak her türlü dekorasyon değişikliğine elektrik armatürleri de uyum sağlıyor. Bunun için mevcut çerçeveleri, evin yeni imajına uygun olan yenileriyle değiştirmek yeterli oluyor.

Bunun yeterli olmadığı durumlarda ise Axolute, müşterinin seçtiği malzemelerle çerçeve üretimi yapıyor. Cam çerçeve açılabiliyor ve camın içine başka malzemeler veya kumaş gibi dekoratif elementler yerleştirilerek kişiye özel hale getirilebiliyor. Kişisel olarak seçilen bir sanatçının eseri, şablon olarak kullanılabiliyor. Axolute, çerçeveleri dekor tarzına veya kişisel tercihlere uyarlanabilen süsleme detayları haline dönüştürüyor.

Teknolojinin kişiselleştirilmesi
Geleneksel anahtardan en gelişmiş Video Station'a kadar değişen kişisel ihtiyaçlara göre işlev ve teknoloji seçim imkanı sunuyor. Örneğin, senaryo anahtarı ve dokunmatik panel, belli bir yaşam tarzına uyarlamak için senaryoları veya farklı fonksiyonları bir arada oluşturma imkanı veriyor.

Senaryolar zaman içinde yeniden düzenlenebiliyor veya değiştirilebiliyor. Modern cep telefonları ve kişisel bilgisayarlara benzer şekilde, dokunmatik panel, grafiklerin ve sembollerin kişiselleştirilmesine ve aynı zamanda görüntülenecek mesajların ve bilgilerin seçilmesine imkan tanıyor. Axolute sistemi, sadece mekanizma ve çerçeveleri değiştirerek, mevcut elektrik sisteminde bir değişiklik veya duvar işçiliği yapmadan kolaylıkla kurulabiliyor.

Axolute video interkom ünitesi ise, villa ya da müstakil evlere her zaman kurulabiliyor. Apartman dairesi uygulaması için, apartmanın interkom sistemi ile uyumunun kontrol edilmesi gerekiyor.

Etiketler: