Yangına dayanıklı cephe panelleri

23:22 / Gönderen Melih /

Yangına dayanıklı cephe panelleri
Yangına Dayanıklı Trimoterm paneller, modern mimaride her türlü durumlar için eşsiz çözümler sunuyor. Tamamlanmış formlar, dikkatlice seçilmiş materyaller ve kusursuz teknik özellikler tesislerin yapım zamanını kısaltıyor, özel durumlarda yüksek seviyede ayarlamalara olanak veriyor ve en yüksek seviyede çevresel ve tasarım çözümlerini garanti ediyor.

Bu sistem iş, ticari, spor, kültürel, endüstriyel ve lüks tesislerde çok sayıda alternatif çözümler sunuyor. Trimo geniş renk seçenekleri ve profil şekilleri, çok sayıda montaj olasılıkları ve sayısız extra bitiriş parçaları ile üstünlük sağlıyor.

Standart FTV trimoterm cephe panelleri
Trimoterm FTV bünyesindeki paneller, A1 sınıfı (DIN 4102, EN 1182) statik taşıyıcı yanmaz-alev almaz taş yünü iki ince sac arasında kullanılarak patentli olarak üretiliyor. Bu üretim şekli, özünde en iyi kullanımlı sıkılaştırmayı, gerilmeyi ve kırpmayı temin ediyor.

Sacın yüzeyi 275g/ m2 sıcak galvanizden oluşmuş ve panele mekanik direnç, dayanıklılık ve yüzeyde estetiksel bir duruş vermesi için sac metal standart 0,5 mm ve 0,6 mm kalınlıkta boyanıyor. Paneller standart 1000 ve 1200 mm kalınlıklarda ve boyu 14 metreye kadar olabiliyor.

Avantajlar

Güçlü yangın dayanıklılığı (30 - 180 dk.)
Güçlü ısı ve ses izolasyonu,
Yüksek yük taşıma kapasitesi,
Su ve hava rezistansı,
Dayanıklılık,
Hızlı ve basit montaj.

Trimoterm Multivario
Multivario Trimoterm cephe panelleri, mimarlara sınırsız sayıda profil seçenekleri sunarak kendilerini en yüksek seviyede ifade etme özgürlüğü sunmanın yanında, yapıları gerçek anlamda bireysel bir nitelikte dizayn etme olanağı veriyor.

Panel dizaynında bu devrim niteliğindeki yaklaşım, mimarlara yaklaşık 40 panel profili sunuyor ve bu çeşitlilikteki profilleri kombine etme imkanı, yaratıcılık olasılığını daha da ileri götürüyor.

Tüm profiller kendi eşsiz dizayn karakteristlikleri ile çevreye ışık saçarak ve gölge düşürerek yaşanabilir mimari yapılar oluşturup çevreyle etkileşim içine giriyor. Limitsiz kombinasyonlar vaad eden çevre dostu Multivario, 17-22 Ocak 2005 BAU Munich Fuarında En iyi 'Yeni Ürün' ödülüne layık görüldü.

Trimoterm Gladio
Trimo Grup'un optimal düz panellerinden Gladio, Trimo'nun pazardaki bu tür gereksinimlerine bir cevap niteliğini taşıyan, yüksek teknoloji ürünü olup, Trimo'nun panel üretiminde uzun yıllardır biriktirdiği tecrübe, birikim ve bilgiler ışığında müşterilerine en iyi çözümleri sumasına olanak sağlıyor.

Modüler Cephe Sistemi Trimoraster
TrimoRaster, hızlı ve basit montajın gerektiği yüzeylerde , tamamlanmış basit şekillerin fonksiyonel bütünlükle birleştiği modern minimalizme bir cevap niteliğinde. Yanlızca estetik tasarımın önemli olduğu benzer eski kaset sistemlerinin aksine, TrimoRaster ödüllendirilmiş estetik tecrübe ile birlikte kendinden destekli, yalıtımlı ve yangına dayanıklı paneller sunuyor.

TrimoRaster modüler cephe sistemleri, optik olarak aynı genişlikte olan boylamsal ve enlemsel belirtilmiş bağlantıların (meşhur gölge bağlantı) olduğu cephe sistemidir.

Kaynak: raf.arkitera.com

Etiketler: