Weber’den yine bir ilk...

23:08 / Gönderen Melih /

Weber’den yine bir ilk...

Endüstriyel seramik yapıştırıcısı üretiminde dünya liderliğini elinde bulunduran Weber, geliştirdiği yeni teknoloji ile bir ilke daha imza atıyor. Weber.kol konfor; tozumayan seramik yapıştırma harcı.

Dünya çapında 26 ülkede faaliyet gösteren Weber, sahip olduğu bilgi birikimini yeni teknolojiler geliştirmek için kullanmakta ve geliştirdiği bu teknolojiler ile dünya pazarlarına yeni ve üstün özellikte ürünler sunmaya devam ediyor.

Bu süreçte ulaşılan son nokta olan tozumayan seramik yapıştırıcısı weber.kol konfor, İspanya, Brezilya, Fransa, İtalya ve Portekiz’den sonra Türkiye pazarının da hizmetine sunuldu.

Minimum toz, maksimum konfor
weber.kol konfor, özel formülasyon yapısı ve Weber üretim teknolojisi sayesinde, ürünün dökülme ve karıştırılma anında ortama verdiği toz zerreciklerinden arındırılmış.

Böylelikle, uygulayıcılara daha rahat nefes aldıkları, konforlu bir uygulama imkanı yaratılmış. weber.kol konfor, geliştirilmiş uygulama özellikleri ile de uygulayıcılara daha rahat bir uygulama yapma olanağı veriyor.

Tozumayan seramik yapıştırıcısı weber.kol konfor’un, ev sahiplerine sunduğu bir yenilik de özellikle tadilat yapılan iç mekanlarda daha temiz uygulama yapma imkanı. weber.kol konfor ile gerçekleştirilen seramik uygulamalarında, standart yapıştırma harçlarından çok farklı olarak, ortama toz zerrecikleri yayılmıyor ve böylelikle mekan içerisindeki yüzeylerde toz birikimi gözlenmiyor.

Mekanın bir köşesinde seramik uygulaması gerçekleştirilirken, çevresinde günlük hayat rahatlıkla devam edebiliyor. Tozumayan seramik yapıştırıcısı weber.kol konfor ile siz de daha konforlu bir dünyayla tanışın.

Etiketler: