Velux güneş tüneli...

23:12 / Gönderen Melih /

Velux güneş tüneli...
VELUX, 65 yıldır gün ışığı ve temiz havayı evlere taşıyarak daha iyi ve kaliteli yaşam alanları yaratıyor. Temel ürünü çatı penceresi olan VELUX, ayrıca ürün gamını sistem montaj ürünleri, aksesuarlar, çatı çıkış kapakları ve Türkiye’de bir ilk olan Güneş tünelleriyle zenginleştirdi.

VELUX bugün 40'tan fazla ülkede 9.500 çalışanıyla temsil ediliyor. Ürünlerinin dizaynı ve işlevselliği ile evlere kattığı stil ve konfor VELUX'ü konusunda global pazar lideri yaptı.

VELUX Güneş Tüneli, bu geleneği sürdüren ve yıllarca sorunsuz kullanıma olanak veren yüksek kalitesi ile Türkiye’de ilk kez VELUX tarafından piyasaya sunuldu. Çatı penceresi uygulamasının mümkün olmadığı ve güneş ışığının ulaşamadığı yaşam alanlarına dışarıdan doğal aydınlık sağlamak amacıyla kullanılıyor. İhtiyaca uygun olarak esnek veya sert ışık taşıyıcı boru ile 2 farklı model mevcut.

Güneş tünelleri, çatıda entegre siyah poliüretan eteklikleri ve kir tutmaz katmanlı, 4 mm güçlendirilmiş camdan oluşuyor. Montajı oldukça kolay olan güneş tünelleri, 2 ya da 6 metre uzunluğa kadar uygulama imkanı ve yüksek yansıtıcılı iç yüzeye sahip boruları ile optimum ışık çözümü sunuyorlar.

Oda içindeki kısım gün ışığının odaya maksimum yayılımını sağlayan saydam yüzey ve tavan ile bütünlük sağlayan beyaz çerçeveye sahip. Arzu edilirse, ayrıca temin edilen ampul kiti ile gerekli olduğunda güneş tünelleri spot olarak da kullanılabiliyor.

VELUX çatı pencereleri ve güneş tünelleri 15 – 90 derece eğimdeki tüm çatı ve çatı malzemeleri ile uyumlu. Tüm VELUX çatı pencerelerinde hem pencereyi, hem de havalandırma kapağını açmak için ergonomik olarak tasarlanmış açma-kapama barı kullanılıyor.

Havalandırma kapağı pencere kapalıyken, oda içinde, pencere genişliğine bağlı olarak saatte 12 – 31 m³ arası hava değişimi sağlıyor. Kapak içindeki hava filtresi tozun ve böceklerin odaya girişini engelliyor ve yıkanabiliyor.

Ayrıca tüm pencereler 180 derece döndürülerek kolayca temizlenebiliyor. Güvenlik sağlamak, ısı ve ışık miktarını ayarlamak için dekoratif perde seçenekleri, gölgelik ve panjur seçenekleri mevcut.

VELUX ürünlerinin ortak özelliği; gelişmiş kalite kontrol sistemi ile ürünlerinde uluslararası standart ve kalite sunabilmesi. Teknik yenilikler, en kaliteli malzemelerin kullanılması ve 65 yıllık tecrübe, VELUX'ü dünya çapında tercih edilen bir marka yaptı.

Web: www.velux.com.tr

Kaynak: arkitera.com

Etiketler: