FugaSim ile mekanlar göz alıyor

03:41 / Gönderen Melih /

FugaSim ile mekanlar göz alıyor
Kalekim, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek derz dolgu malzemesine dekoratiflik ve estetiklik katıyor. Uygulandığı mekanlara ışıltı ve parlaklık katan FugaSim; altın, gümüş ve bakır simin metalik ışıltısının yanı sıra fosfor alternatifi ile de karanlıkta göz alıcı efektler sunuyor.

Yapı sektörünün lider kuruluşu Kalekim, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiriyor. Kalekim, yeni prestij ürünü FugaSim ile derz dolgu malzemesine dekoratiflik ve estetiklik katıyor. Türkiye’de ilk ve tek olan FugaSim, yaşam alanlarınıza parlaklık ve şıklık katacak, farklı renk tonlarıyla dekoratif görünümler sunacak.

Kalekim’in lider olduğu derz dolgu pazarına sunduğu yeni prestij ürünü FugaSim, her türlü kaplama malzemesinin derzlerinde kullanılabiliyor. Simli yapısı sayesinde uygulandığı yerlere ışıltı ve parlaklık kazandıran FugaSim’in farklı renk alternatifleri de bulunuyor. Altın, gümüş ve bakır simler ile çeşitlenen FugaSim’in ayrıca karanlıkta ışık veren fosfor efektli alternatifi de mevcut.

FugaSim, özellikle yeniliklere açık, yaşadıkları mekânlarda fark yaratmak isteyenler için ideal. Ev dekorasyonun yanı sıra şık restoranlar, gece kulüpleri, oteller, havuzlar ve alışveriş merkezleri için de uygun olan FugaSim leke tutmaz, düşük su emiciliği sayesinde hijyeniktir, küf ve yosun önleyicidir ve pürüzsüz yüzeyi ile kolay silinebilir. Çatlama, aşınmaya karşı ise dayanıklı ve uzun ömürlü.

Etiketler: