Onduline'ın doğal çatısı fuarda görücüye çıktı

03:45 / Gönderen Melih /

Onduline'ın doğal çatısı fuarda görücüye çıktı
Onduline Avrasya, Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde başlayan Yapı Fuarı'nda arduaz taşından yaptığı yeni ürününü tanıtıyor. Plakalar halinde monte edilen Arduaz taşının doğal olması, sert yüzeyi, renk stabilitesi ve kolay işlenmesi çatı malzemelerinde avantaj sunuyor.

Arduazın çatılarda yeni bir dönemi başlatacağını söyleyen Onduline Avrasya Genel Müdürü Burhan Karahan, Türkiye'de çatılarda kullanılan malzemelerin genelde fabrikasyon olduğunu belirterek, Arduaz taşının önümüzdeki aylarda çatılarda kullanılmaya başlanacağını belirtti.

Doğal bir taş olan arduazın çatıda kullanılmasının maliyetli olduğunu kaydeden Karahan "Onduline Avrasya olarak bu ürünü pahalı olmaktan nasıl çıkaracağımızın yollarını aradık ve arduaz kaplamayı ekonomik hale getirerek Türkiye pazarına sunuyoruz" dedi.

Öncelikle birkaç kamu binasının ve tarihi binaların çatısını deneme amaçlı yapacaklarını belirten Karahan, taşın ticari hale gelmesinin yılın ikinci yarısını bulacağını dile getirdi. Karahan, ilk etapta gri renkte olanların, açık renk ve yeşile kaçan arduaz taşlarının ise daha sonra kullanılmaya başlanacağını söyledi.

Etiketler: