Reynaers alüminyum sistemleri

03:46 / Gönderen Melih /

Reynaers alüminyum sistemleri
Pencere ve kapı sistemleri
Reynaers Alüminyum, yenilikçi ve dayanıklı mimari alüminyum sistemlerinde Avrupa'nın önde gelen tedarikçileri arasında yer alıyor.

Bu sistemlere geniş kapsamlı pencere ve kapı sistemleri, giydirme cephe sistemleri, teras ve döner kapı girişleri, güneş kırıcıları, kış bahçeleri, ışıklıklar, sineklikler ve jaluzi ile havalandırma içeren sistemler de dahil.

Reynaers sistemlerinin uygulandığı tüm projeler Alianz Sigorta ile yapılan özel anlaşma sayesinde “10 Yıl Sistem Garantisi” kapsamına giriyor.

Concept System (CS) pencere ve kapı serileri
Concept System serileri içerisine CS59, CS68, CS77, CS86, CS 24 SL ve CS 38 SL sistemleri giriyor. Bu serilerin ortak özellikleri Renaissance, Softline ve Slimline gibi farklı estetik ihtiyaçlara cevap verebilen modelleri bulunması.

Tüm sistemlerin genel amacı en yüksek performansı sağlaması ile birlikte güvenlik, yalıtım, konfor ve estetik unsurlarında ihtiyaca en iyi şekilde cevap verebilmek.

Kullanıcı isteğine göre normal açılım, vasistas açılım, çift açılım, pivot ya da paralel sürme aksesuarlı, dikdörtgen, kemerli ya da dairesel pencereler oluşturulabiliyor ve görsel tercihe bağlı olarak gizli kanat uygulaması yapılabiliyor.

Tüm sistemlerde değişik renk seçeneklerinin yanında iç ve dış renkleri isteğe göre birbirinden farklı olarak kullanılabiliyor. Bunun yanında Avrupa normlarında (EN) testleri yapılmış olan CS68 serisi bünyesinde yangına dayanımlı model olarak CS68-FP (Fire Prof) ve CS77 serisi içerinde kurşun geçirmez olarak CS77-BP (Bullet Prof) modelleri de mevcut.

Eco Sistem serisi
Eco sistem, estetik tasarımı ile enerji verimliliğini birleştiren yüksek performans sağlayan alüminyum pencere ve kapı sistemi. 2.25 W/m2K'ya kadar inen ısı iletkenlik katsayısı ile bu sistem en yeni ısı yalıtım gerekliliklerini yerine getiriyor.

Eco Sistem, ister içeriye veya dışarıya doğru açılan bütün pencerelerde, ister kapı-pencere sistemleri gibi tüm standart uygulamalar için ideal bir çözüm sunuyor. Bunun dışında Eco Sistem, kapı ve pencerelerin daha kısa zamanda fabrikasyonu, üretimini ve montajını mümkün kılıyor.

CS 24-SL ve CS 38-SL serileri
CS 24-SL ve CS 38-SL, en üst düzey zarafeti yüksek güç ve üretim kolaylığı ile birleştiren pencere sistemi. İnce hatlı dış kontürleri ve cam çıtası sisteme çelik görünüşlü bir hava veriyor.

Bu ince görünüş, CS 24-SL ve CS 38-SL, hem yeni inşa edilmiş yapılar için hem de orijinal tasarım ile uyumlu, çelik çerçeveli pencerelerin değiştirilmesi için ideal sistem olma özelliğini veriyor.

Dışarıdan bakıldığında 65 mm’den başlayan gibi çok ince bir alüminyum yüzeyden oluşan kasa-kanat kombinasyonu ile mekanlara maksimum düzeyde ışık girmesi sağlanmış oluyor. Seriler ile içeri veya dışarı açılabilen kanat kombinasyonun yanında gizli kanat ve ters vasistas açılımlar da uygulanabiliyor.

CS 59
CS 59, ısı açısından iyileştirilmiş üç odacıklı pencere ve kapı sistemi. Sistemin kompakt boyutları alüminyumun görünür genişliğini minimum oranda tutuyor. CS 59, ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız olmak üzere sahip olduğu 6 değişik varyasyonu ile tasarımcının ihtiyaç duyabileceği tüm estetik görünümleri sağlayabiliyor ve gerekli tüm açılımlara cevap verebiliyor.

Yapılan testler sonucunda Avrupa normlarında WK2 ve WK3 güvenlik seviyesine sahip sistem ile gerçekleştirilen projeler de müşterilerine güvenli bir mekanının garantisi veriliyor.

CS 68
CS 68 sistemi ile kasa ve kanat arasındaki çift conta ve indirilmiş damlalık sayesinde en üst düzeyde rüzgar ve su geçirmezliği garanti ediliyor.

Bünyesindeki CS 68-FP (yangına dayanımlı) profil sistemi, yangın ilerlemesine karşı en az 30 dakikalık bir güvenli zamanı garanti ederek zengin sistem özellikleri ile hem tahliye koridorlarının hem de acil çıkış kapılarının yapımını mümkün kıliyor.

CS 77
CS 77, cam fiber ile güçlendirilmiş şeritli ve boşluklu poliamid contalar sayesinde yüksek ısı yalıtım düzeyi garanti ediyor. Yıllarca takdir gören sistem içerisine CS 77-BP kurşuna dayanıklı modeli adapte edilerek, en zorlu Avrupa standartlarını temel alarak hazırlanan kurşun geçirmez pencere ve kapıların yapılmasına olanak sağlandı.

Sistem, özellikle bu tür müdahalelere maruz kalabilme olasılığı olan banka, polis ve askeri binalar gibi yapılar düşünülerek geliştirildi. Kurşun geçirmez sistem maksimum cam yüzeyi sağlayarak kullanıcıya ferah bir ortam sağlıyor.

CS 86-HI
CS 86-HI sistem, izolasyonu sağlayan iskelet contalar ısı iletkenlik değerinde 1.47 W/m2K' lık değere ulaşıyor. Bu da sistemi enerji konusunda çok verimli bir noktaya getiriyor.

Kapı kanatlarındaki esnek genişleyen contalar profillerin eğilmesi riskini ortadan kaldırıyor. Sistem, hem içe doğru açılır pencerelerde hem de içe ve dışa doğru açılabilir kapılarda en yüksek kalitede çözümler sunuyor. Ayrıca özel müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için CS 86-HI kapıları farklı tiplerde yer bağlantılarını içeriyor.

Kaynak: raf.arkitera.com

Etiketler: