Kaleterasit ile derin bir nefes

23:35 / Gönderen Melih /

Kaleterasit ile derin bir nefes
Dekoratif dış cephe sıvalarının öncü markası Kaleterasit, şimdi Çanakkale Eceabat’ta kurduğu Kaleterasit Hatıra Ormanı’yla binalarla birlikte doğayı da koruyor. 1970 yılından bu yana dekoratif dış cephe sıva markalarının öncülerinden biri olan çevre dostu Kaleterasit, dışarıdan içeriye su geçirmeme özelliğinin yanı sıra içerideki nemi dışarıya atabilme kabiliyetiyle binaların rahat bir nefes almasını sağlıyor, sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Yüksek nem ve düşük sıcaklıkta dahi duvar yüzeylerindeki terlemelere engel oluyor. Su bazlı Kaleterasit’in bu üstün özelliği sayesinde onarım masrafları azalıyor, binalar uzun süre ilk günkü görünümlerini koruyor.

İnşaat sektörüne getirdiği yeni soluğu Kaleterasit Hatıra Ormanı ve kullanıcılarının katkısıyla ‘derin bir nefes’e dönüştürüyor. Kaleterasit, sağlıklı ve yeşil bir gelecek için yola çıkıyor. İnsan ve çevre dostu Kaleterasit, kullanıcıları adına Çanakkale Eceabat’ta ağaç dikiyor ve Kaleterasit Hatıra Ormanı’nı oluşturuyor. Çanakkale İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün desteğiyle oluşturulan hatıra ormanı gelecek nesillere hayat verecek.

Etiketler: