Kendinden perdeli cam sistemleri

23:03 / Gönderen Melih /

Kendinden perdeli cam sistemleri
2003 yılından beri sektörde faaliyet gösteren katlanabilir cam sistemleri üreticisi Zonex, yeni buluşu kendinden perdeli katlanabilir cam sistemleri ile sizlere pratik çözüm yolları sunuyor. Camlarını rahatça açabilmek ve yaşam alanlarını klasik perdelerle daraltmak istemeyenler, evlerini Zonex'in sunduğu kolay ve ferah yenilik iie tanıştırabilir.

Nasıl oluyor da perde cama takılabiliyor?
Klasik perde sistemlerinde kullanılan tavandan montaj yönteminin aksine bu tip camlarda üstten taşımalı sistem kullanılıyor. Perde ise, üst profilde yer alan bir alüminyum baza içinde gizleniyor.

Böylece işlevselliğin yanı sıra görüntünün de kusursuz olması sağlanıyor. Stor perdeler camla birlikte hareket edebileceği gibi camdan bağımsız olarak istenilen seviyede açılabilir ya da istenildiğinde çıkarılabilir de.

Kullanım kolaylığı
Farklı mevsimlerde yaşadığımız mekanları da farklı şekillerde kullanmayı tercih ederiz. Örneğin bahar aylarında yeşili mekanlarımıza davet ederken, yazın deniz kokusu evlerimizi doldursun isteriz.

Kendinden perdeli bu sistemle mevsimine göre mekanları tamamen açmak ya da tamamen kapatmak mümkün. Bu demek oluyor ki, ancak kullanıcının istediği miktarda ışık eve girebilir. Ayrıca katlanabilir özelliği ile rüzgarın yönüne göre evin içindeki hava akımı da ayarlanabiliyor.

Temizlik ve bakım
Bir ürünün kullanım kolaylığına sahip olması bir diğer deyişle kullanıcı dostu olması, onun bütün ayrıntılarının pratik ve kolay olması için planlandığını gösterir, istenildiğinde çıkarılabilme özelliği ile kendinden perdeli profillerde temizlik işlemi de son derece basit. Çıkarılan perdeler kolaylıkla silinebilir ya da yenisiyle değiştirilebilir.

Zonex firması iki tip katlanabilir cam sistemi üretiyor. Üstten ve alttan taşımalı adı verilen sistemde camlar üstte ya da altta yer alan profille mekanik bağlantılıdır. Saplantıların mekanik olması uzun vadede sistemin dayanıklı, sağlam ve güvenilir olmasını sağlıyor.

Neden Zonex?
130 ülkede patenti bulunan Zonex'in, kendinden perdeli katlanır cam balkon sistemi dünya da bir ilk olmasının yanısıra kullanıcı dostu da olduğu için, pratikliğin yanı sıra işlevselliğe de hizmet ettiğinden tercih sebebi olabilir.

Slowly adı verilen bir sistem sayesinde perdeli cam sistemleri ses yapmadan, yavaşça katlanabiliyor. Bu özellik perdenin uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını da sağlıyor Mevsimleri iç mekanlarına da taşımak isteyenler kendinden perdeli cam sistemlerini tercih edebilir, rüzgara, ışığa yön verebilir.

Zonex
Web: www.zonex.com.tr
Tel: 444 06 19

Kaynak: Maıson Françaıse

Etiketler: