İzopur su izolasyon sistemleri

23:31 / Gönderen Melih /

İzopur su izolasyon sistemleri
Ekstra elastik, UV dayanımlı poliüretan su izolasyon sistemi İzoPur, özellikle UV ışınlarına maruz kalan çatı, teras ve balkonların su izolasyonu için öneriliyor.

İzoPur'un suya ve dona dayanımlı olması, güneş ışınları altında esnek yapısını yitirmemesi, uygulandığı yüzeyde ek yeri olmaması, solmaması ve tebeşirleşmemesi çok uzun ömürlü bir su izolasyonu sağlıyor.

Diğer yandan İzoPur, poliüretan köpük yalıtımlarının korunması ile köprü ve benzeri betonarme yapıların izolasyonu ve korumasında da kullanılıyor. Sistem İzoPur P poliüretan astar, İzoPur poliüretan su izolasyon malzemesi ve İzoPur C son kat kaplamadan oluşuyor.

İzoPur Trans ise İzoPur ile aynı özellikleri taşımasının yanı sıra şeffaf olması sayesinde seramik, cam, cam tuğla, doğal taş, ahşap ve bambu yüzeylere uygulanabiliyor ve özellikle seramik, granit ve mermer gibi parlak malzemelerle kaplı balkon ve terasların su izolasyonunda kullanılıyor.

Böylece su geçirmekte olan teras ve balkonlarda mevcut kaplamayı kırıp yenisini döşemeye ihtiyaç kalmadan ve mekânın dekoratif özelliğini bozmadan su izolasyonu sorunları çözülüyor.

Sistemi oluşturan ikinci malzeme olan İzoPur Trans P ise emici olmayan cam ve seramik yüzeylerdeki kir ve yağ kalıntılarını temizliyor ve İzoPur Trans'ın bu yüzeylere mükemmel bir şekilde yapışmasını sağlıyor.

Kaynak: mobilyadekorasyon.com

Etiketler: