Solidcor'dan yüzey kaplamaları

03:43 / Gönderen Melih /

Solidcor'dan yüzey kaplamaları
Solidcor akrilik tezgahlardan, doğal mineraller ve akriliğin özel bir yöntem ile birleştirilerek döküm tekniği ile üretilen yüzde 100 akrilik esaslı yüzey kaplama malzemesi Solidcor ile özellikle mutfak ve banyolardan teknelere, otel, hastane ve laboratuvarlardan alışveriş merkezlerine kadar geniş bir uygulamala alanı için ideal bir yüzey malzemesi sunuyor.

Solidcor, homojen ve esnek yapısı, gözeneksiz yüzeyi ve derz olmadan eklenmesi ile çok kullanışlı bir malzeme. Solidcor'u benzeri malzemelerden farklı kılan en önemli özelliğinden biri, 60'tan fazla renk ve doku seçeneği sunması.

Solidcor'un masif, gözeneksiz ve eksiz yüzeyi, hijyenik olduğu için mikrop ve bakteri barındırmıyor; herhangi bir temizlik malzemesi ile temizlenebiliyor.

Ek yerleri belli olmuyor, rengi solmuyor, yanmıyor. Ultraviole ışınlara dayanıklı olan Solidcor, limon, sirke ve benzeri asitlere ve darbelere karşı yüksek direnç gösteriyor.

Alüminyum-Tri-Hidrat (A.T.H) içeriği sayesinde Solidcor, 'self extinguishing' (yanmazlık) özelliği taşıyor. Bu iki maddenin bir karışımı olan Solidcor, özel kalıplarda basınç altında ve ısı etkisiyle imal ediliyor. İçine ilave edilen renk, mineral ve diğer katkılarla doğal granit görünümünü alıyor.

Etiketler: