Seramiklere dekoratif görünüm

23:11 / Gönderen Melih /

Seramiklere dekoratif görünüm
Türkiye’de seramik yapıştırıcılar alanında pazar lideri durumunda olan Kalekim, sadece ürün olarak değil bir bütün olarak tüm sistem çözümlerini sunuyor.

Seramik profilleri ve geçme parçalar konusunda 50 yılı aşkın deneyimiyle uluslar arası alanda en güvenilen şirketlerden biri olan Alman Blanke firmasının Türkiye distribütörlüğünü alan Kalekim, bu işbirliğiyle birlikte aynı zamanda ‘Türkiye’de seramik uygulamaları için gerekli tüm ürünleri portföyünde bulunduran şirket’ unvanına da sahip oldu. Kalekim artık seramik uygulamacılığı ile ilgili tüm ürünleri A’dan Z’ye kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Blanke ile çok daha dekoratif bir görünüm
Blanke; duvar, yer ve tezgah üstü seramik uygulamaları için profilleri, merdiven ve güvenlik profillerini, geçiş ve renovasyon profilleriyle genleşme derzleri için profilleri ürün gamında bulunduruyor.

Blanke ayrıca seramik altında kullanılan su izolasyonu ve çok fonksiyonlu döşeme altı sistemleri, balkon ve teras profilleriyle drenaj sistemleri, seramik altı yerden ısıtma sistemleri ve uygulama alet ve malzemeleri konusunda da hizmet veriyor.

Seramik kaplamalarına çok daha dekoratif bir görünüm kazandıran Blanke’nin sahip olduğu teknik bilgi, dünya çapında 80’den fazla ülkeye satılan tüm ürünlerinin kalitesine de yansıyor.

Özellikle son yıllarda yeni ürün geliştirme çalışmalarına hız veren Blanke, yenilikçi ve yüksek kaliteli geniş ürün gamıyla artık Türkiye pazarında Kalekim güvencesiyle yer alacak.

Etiketler: