Dolgu harcında son teknoloji

03:44 / Gönderen Melih /

Dolgu harcında son teknoloji
Henkel Yapıştırıcı Bölümü, AR-GE çalışmaları sonucunda özellikle iç ve dış mekanlarda, boya öncesi yüzey bozukluklarının tamir edilmesi ve yüzeyin düzeltilmesi amacıyla kullanılan Ceresit CT 225 Yüzey Tamir, Dolgu Harcı ve Seramik, fayans ve mozaik kaplamaların, iç ve dış mekanlarda, yatay ve düşeyde, mineral esaslı yüzeylere yapıştırılmasında kullanılan Ceresit CM 11 ince tabaka fayans ve seramik yapıştırma harcının geliştirilmiş versiyonunu piyasaya sundu.

Katkı ve elyaf içeren çimento esaslı Ceresit CT 225 Yüzey Tamir, Dolgu Harcı 1-5 mm arası kalınlıkta uygulanabiliyor. Su ve dona dayanıklı, yüksek aderans ve mukavemete sahip ürün boya öncesinde düzgün bir bitiş sağlıyor.

Daha önce gri renkte satışa sunulan Ceresit CM 11 ince tabaka fayans ve seramik yapıştırma harcı beyaz renkli olarak da üretilerek, kullanım alanı artırıldı.

Yüzme havuzu, su deposu, banyo vb. ıslak hacimlerde rahatlıkla kullanılabilen ve yüksek stabiliteye sahip ürün 2-10 mm arası yapışma kalınlığı sağlıyor.

Ürünün dış mekan uygulamalarında eski kaplama, boyalı yüzeyler, anhidrit şap, hafif beton, ahşap ve alçı panellerde elastikiyeti ve yüzey aderansını artırmak için Ceresit CC 83 Emülsiyon Sıvı Katkı ile kullanılması öneriliyor.

Etiketler: