Nicoll’den yağmur olukları...

23:17 / Gönderen Melih /

Nicoll’den yağmur olukları...
Nicoll’ ün işlevsel tasarımı ve teknik üstünlükleri ile dikkat çeken Ovation Serisi’ne eklediği yeni bakır görünümlü yağmur olukları kullanıcılarla buluşuyor.

Nicoll’ün sektördeki 50 yıllık deneyimiyle geliştirdiği ve Titanyum etiketine sahip olan bakır görünümlü PVC yağmur olukları, geleneksel bakır oluklardan vazgeçemeyen mimarlar için olumlu niteliklere sahip.

Mekanik darbelere, UV ışınlarına, zorlu iklim koşullarına ve kirlenmenin korozyon oluşturucu etkilerine karşı yüksek dayanıma sahip malzeme üstünlüğü, birçok teknik avantajlara sahip estetik tasarımla bir araya gelerek Ovation Serisi’ni özel bir konuma taşıyor.

EN- 607 Avrupa Standartları’na uygun üretilen Ovation Serisi, geleneksel bakır yağmur oluklarında oluşan oksitlenme ve cepheyi bozan yeşillenmelere karşı koruma sağlarken, geleneksel yağmur oluklarında gözlenen genleşme ve sızıntı problemlerini, özel sistem parçaları sayesinde tamamen ortadan kaldırıyor.

Oval kesitli yağmur iniş borusunun contasız bağlantı dirsekleri, hassas tasarımları ile sistemin akıcılığına katkıda bulunurken, aynı zamanda hem erkek-dişi, hem de dişi-dişi birleşimlere olanak sağlıyor.

Alternatif renkler: Beyaz, krem ve kahve.

Web: www.degora.com

Kaynak: arkitera.com

Etiketler: