Güvenlik ve güneş kontrol filmleri

23:30 / Gönderen Melih /

Güvenlik ve güneş kontrol filmleri
Ultra Prestige Serisi Güvenlik ve Güneş Kontrol Filmleri, 3M'in Prestige Serisi Cam Filmleri'nin sunduğu güneş kontrol özelliklerini Ultra Serisi Cam Filmleri'nin güvenlik özelliği ile birleştiriyor.

3M Ultra Prestige Serisi Güvenlik ve Güneş Kontrol Filmleri'nin camı bir arada tutan özelliği, hırsızlık vakalarında caydırıcılık görevi üstleniyor. Bunun yanı sıra kasırga ya da deprem gibi doğal afetlerde kırılan cam parçalarının dağılmasını engelleyerek ciddi yaralanmaları ve eşyaların zarar görmesini önlüyor.

Güneşin zararlı ultraviyole ışınlarını %99.9, kızılötesi ışınları da %97 oranında geri yansıtan Ultra Prestige, eşyaların ve döşemelerin renklerinin solmasını engelliyor. Bunun yanı sıra bu özellikleri ile mekanın serin kalmasına yardımcı olan bu yeni cam filmi yaz aylarında klimaya bağlı olarak sarf edilen enerjiden tasarruf sağlıyor.

Diğer 3M Cam Filmleri gibi kolay bir şekilde uygulanabilen Ultra Prestige Serisi, üstün teknolojiye dayanan 3M yapışkanına sahip. Uzun yıllar dayanıklılığını muhafaza eden bu film istenildiği zaman, cama zarar vermeden sökülebiliyor. 3M Ultra Prestige Serisi Güvenlik ve Güneş Kontrol Filmi, ticari ve ev uygulamalarında 15 yıl 3M garantisine sahip.

Etiketler: