Ferroli'den havalandırma sistemleri

23:32 / Gönderen Melih /

Ferroli'den havalandırma sistemleri
Ferroli, mekanların ısıtma - soğutma ve havalandırma ihtiyaçlarını tek bir sistemle çözerek hem enerji, hem yakıt, hem de para tasarrufu sağlıyor. Ferroli sistem çözümleri genellikle birden çok katlı evlerde, büyük yapılarda, işyerlerinde ve üretim tesislerinde tercih ediliyor.

Ferroli sistem çözümlerinde yer alan tüm ürünler birbiriyle uyum içerisinde çalıştığı için, güneş enerjisinin kullanılabileceği durumlarda sistem otomatik olarak devreye giriyor ve gereksiz yakıt harcamasını engelliyor.

Sistem çözümlerinde yer alan ürünler nasıl çalışıyor?
Premix teknolojisine sahip Ferroli yoğuşmalı kombiler, 25 kw, 35 kw ve 50 kw’lık üç farklı kapasite seçeneğinde, kaskat (yanyana) bağlantı ve kontrol sistemleri kullanılarak 20 cihaza kadar kaskat bağlanabiliyor. Böylece apartman dairelerinden müstakil evlere, okul, hastane ve fabrika binalarına kadar farklı büyüklükteki mekanların ısıtılması sağlanıyor.

Ferroli konvansiyonel kombiler ise, 24 kw, 30 kw ve 32 kw’lık farklı kapasite seçenekleri, bitermik (entegre eşanjör) veya monotermik (çift eşanjör) eşanjör yapısı ve zengin kontrol&kumanda aksesuarları ile tüketicilere geniş ürün seçenekleri sunuyor.

Panel radyatörde ise; New Flash ve Fer markalı çelik panel radyatörler ve Clan markalı alüminyum döküm radyatörler ile 300 mm’den 3.000 mm’ye kadar genişlik, 300 mm’den 900 mm’ye kadar yükseklik ve 5 farklı tip seçeneği ile tüketicilere alternatifli çözümler getiriyor.

Ferroli’nin kaset tipi, kabinsiz, kabinli önden emişli, kabinli alttan emişli, kaset tipi 4 yöne üflemeli ve yüksek basınçlı olmak üzere 6 değişik modele sahip fan coillerleri, montaj kolaylığının yanı sıra, binaların mimari estetiğiyle de bütünleşiyor.

Üstelik Eurovent sertifikalı Ferroli Topfan fan-coil ürünleri her türlü koşulda sessiz ve dekoratif özellikleri sayesinde tercih ediliyor. Özellikle topfan gizli tavan tiplerinde kullanılan 6 devirli fan motoru ile istenen ses seviyesi ve statik basınç değerlerine ulaşılıyor.

Uzaktan kumandalı üretilen yeni Soffio duvar tipi fan-coiller ise, duvara monte edilmiş cihazlarla rahatlıkla ısıtma-soğutma yapabiliyor. Yeni seri duvar tipi soffio fan-coil cihazları uzaktan kumandalı üretilirken, ısı kontrolünü de kendi içinde bulunan üç yollu motorlu vana yardımı ile yapabiliyor. Dizayn olarak duvar tipi klimalara benzeyen Soffio fan-coil ürünleri ısıtma ve soğutma işlevlerini gaz yerine su ile yapmalarıyla da farklılaşıyor.

Son yıllarda Ferroli Endüstriyel Grupları özellikle büyük kapasiteli Scroll ve Vidalı chillerler ile büyük çaplı fabrika ve alışveriş merkezlerinde de kullanılmaya başlandı. Özel tasarımla üretilen 1545 kw/h kadar çıkan vidalı su soğutma grupları ile büyük sistemlerde de Ferroli ürünleri kullanılıyor. 100.000 m³/h kapasiteye kadar üretilebilen FTP modeli Ferroli klima santralleri ise sistem çözümlerinde iyi bir alternatif.

Kanallı cihazlarla yapılan çözümlerde kullanılan Ferroli çatı tipi cihazlar da sistem çözümlerinde kullanılan ürünlerden. Ferroli Polar H çatı tipi cihazları ile 35 kw/h, RFA cihazlarıyla da 110 kw/h’a kadar ısıtma-soğutma havalandırma ihtiyacı karşılanıyor.

Ferroli sistem çözümlerinde yer alan cihazların modülasyon sistemleri Ferroli tarafından tedarik ediliyor. Ferroli yetkili servisleri de cihazların entegre bir şekilde çalışmasını sağlıyor.

Etiketler: