Aslanlı Köşk satılıyor

01:14 / Gönderen Melih / yorum (0)

Aslanlı Köşk satılıyor
TMSF, Halis Toprak’a ait Aslanlı Köşk’ü, 21 milyon 368 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Köşk’ün ihalesi 11 Mart’ta yapılacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , Halis Toprak’a ait Sarıyer İstinye’deki Aslanlı Köşk’ü, 21 milyon 368 bin YTL muhammen bedelle satışa çıkardı.



TMSF’den yapılan açıklamaya göre, iki parselden oluşan Köşk, imar durumu gereği bütün olarak satışa sunulacak. Aslanlı Köşk’ün açık artırması, 11 Mart 2009 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.



Açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak olan gayrimenkul, birinci satışta muhammen değerinin yüzde 75’ini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek.



Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü kalıcı olmak şartıyla Köşk, 18 Mart 2009 Çarşamba günü ikinci kez satışa çıkarılacak. İkinci artırmada, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla satış gerçekleştirilecek.

Etiketler:

Mahalle’de yeni kampanya

01:13 / Gönderen Melih / yorum (0)

Mahalle’de yeni kampanya
Uygun ödeme koşullarına sahip Mahalle İstanbul’lu olmak için yüzde 25 oranında peşin, Aralık 2009’da ise yüzde 10 oranında bir ödeme yapılıyor. Kalan kısım ise 60 ay boyunca yüzde sıfır faizle ödenebiliyor



Sur Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy’de yapılan Mahalle İstanbul’da yeni bir kampanya başladı. Yarısından fazlası satılan projede Mahalle İstanbul’da sıfır faizli ödeme imkânı sunuluyor.


62 metrekare 1+1 dairelerden, 230 metrekarelik 5+1 dublekslere kadar farklı alternatiflerde tasarlanan Mahalle İstanbul’da 3+1 çatı dubleksleri, giriş ve bahçe katlarındaki 1+1’ler ve 82 metrekarelik 2+1 üst giriş dairelerin tamamıyla stüdyo dairelerin büyük bir kısmı satıldı. Kalan daireler ise 162 bin liradan 495 bin liraya kadar farklı fiyatlardan satılıyor.



Uygun ödeme koşullarına sahip Mahalle İstanbul’lu olmak için yüzde 25 oranında peşin, Aralık 2009’da ise yüzde 10 oranında bir ödeme yapılıyor. Kalan kısım ise 60 ay boyunca yüzde sıfır faizle ödenebiliyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler, Sur Yapı’nın Mahalle İstanbul projesi için anlaştığı Bank Asya, TEB ve Yapı Kredi ve ING Bank’tan ile kredi kullanılabiliyor.



2009 yılı sonunda teslim edilecek Mahalle İstanbul evleri, yapılması planlanan metre istasyonuna 200 metre mesafede yer alıyor. Projede her türlü sosyal ve sportif olanakların yapılabileceği tesisler de bulunuyor.




Tel: (0216) 622 66 40-41

Etiketler: