Çatılarda porselen şıklılığı...

23:13 / Gönderen Melih /

Çatılarda porselen şıklılığı...
Emarit, Çatı Kaplama Malzemesi ile çatılara porselen şıklılığını ve metal sağlamlığını getiriyor. Yeni nesil çatı kaplama ürünü Emarit, 0,70 kalınlığındaki DKP sac üzeri, porselen emaye kaplama ile üretiliyor.

Porselen kaplama 850 - 900°C arasında fırınlanarak metalle kaplanıyor. Bu özel teknik ile üretilen Emarit, paslanmazlık, asit dayanımı, elektrik iletmeme, solmama, ısıyı yansıtma özelliği gibi bir çok avantaja sahip.

Ürün avantajları
Modern görünüm: Porselen dokusu ve renk seçenekleri ile projelere maksimum uyum sağlayabilecek modern çatı görünümleri yaratılmasına imkan sağlıyor.

Gizli kilit sistemi: Vidalı montajına ek olarak birbirine geçme kilit sistemi ile sağlam ve estetik montaj olanağı sunuyor.

Enerji tasarrufu: Yüzey kaplaması sayesinde ısıyı yansıtma özelliği ile özellikle yazın havalandırma ve bina soğutma maliyetlerinde tasarruf sağlıyor.

Bakım gerektirmiyor: Bakım gerektirmeyen Emarit, çatı aktarma ve tadilat gibi maliyetleri sıfıra indiriyor.

Hafif: Klasik çatı örtülerine göre 6 kat daha hafif bir malzeme olan Emarit, vidalı montajı sayesinde yangın ve deprem gibi durumlarda birbirinden ayrılarak bina ve insanlara zarar vermiyor .

Üzerinde yürünebiliyor: Darbelere karşı oldukça dayanıklı olan Emarit üzerinde rahatlıkla yürünebiliyor.

Tamamen geri dönüşüm özelliğine sahip: Sadece doğal malzemeler olan metal ve camdan üretilen ve % 100 dönüştürülebilen bir malzeme olan Emarit, doğaya ve insan sağlığına zararlı maddeler içermiyor.

Yanmıyor: Emarit, kesinlikle yanmıyor ve alev almıyor.

Web: www.emarit.com.tr

Etiketler: