2D Collection'dan korkuluk sistemleri

23:13 / Gönderen Melih /

2D Collection'dan korkuluk sistemleri
Yurtiçinde ve yurtdışında günden güne gelişmekte olan yapı ve inşaat sektöründe yerini alan, dünyaca ünlü firmalarla birlikte girdiği tüm özel projelerde en kritik noktaların çözüm adresi olarak tecrübe ve prestij kazanan 2D Collection, üretim payını %85 ihracat kapasitesine ulaştırarak, global pazarda tasarım ve teknik anlamda devleşmiş Alman ve İtalyan firmalarıyla rekabet edebilecek düzeye geldi.

1982 yılından günümüze kadar Poyrazlar ve 2D Collection markalarıyla faaliyetini sürdüren 2D Collection, alüminyum döküm dış mekan aydınlatma armatürleri, bahçe ve kent mobilyaları, garaj ve bahçe kapıları, kameriyeler, Türkiye ve Ortadoğu distribütörü olduğu CorrectDeck Kompozit Ahşap Yapı Sistemleri ve proje bazında yapmış olduğu çalışmaların yanısıra; alüminyum döküm korkuluk sistemleri üzerine de başarılı işlere imzasını atmaya devam ediyor.

Uzman tasarım ekibinden imalatına, modelhane ve dökümhanesinden montajına kadar entegre bir yapıda olan 2D Collection, alüminyum döküm korkuluk sistemlerinde de sektörün eğilimlerini belirleyen önemli markalarından biri haline geldi. 2D Collection, 7000 m2 kapalı alana sahip fabrikasında çalışmalarına devam ederken, yaptığı patentli tasarımları,ürün gruplarını ve modellerini İstanbul Levent'de bulunan showroomunda sergiliyor, ayrıca Bodrum mağaza, Ankara ve Dubai ofisleriyle de kullanıcılara hizmet veriyor.

Dış mekan aydınlatma armatürleri, garaj ve giriş kapıları, kameriye ve korkulukların da dahil olduğu 2D Collection tarafından imal edilen ürünler, alüminyum dökümden üretiliyor ve alt yıkaması yapıldıktan sonra fosfat kaplanarak, elektrostatik polyester toz boya ile kullanıcıların tercihleri doğrultusunda boyanıyor. Aydınlatma armatürlerinin ve korkulukların ankraj sistemleri sütun içine gizleniyor ve tüm ürünlerin vida aksamlarında paslanmaz çelik kullanılıyor.

Alüminyum döküm modüler sistem bahçe, teras, balkon korkulukları ve garaj kapıları, istenilen ebatlarda, kullanıcının tarzı ve ihtiyaçları doğrultusunda demonte şekilde üretiliyor. Garaj kapılarında sensörlü, uzaktan kumandalı kapı açma mekanizması da ilave edilebiliyor. Ürünlerin montaj işlemleri yine 2D Collection tarafından yapılıyor.

2D Collection’ın minimal çizgilerden klasik tarzlara kadar birçok alternatifi barındıran ürün gamı sayesinde kullanıcı hem alüminyum döküm korkuluk sistemleri ile stilini tamamlayacak tasarımlara sahip olurken, hem de rutin boya ve bakım zahmetlerinden de kurtuluyor.

Web: www.2d.com.tr

Kaynak: arkitera.com

Etiketler: