Şeffaf su yalıtım sistemleri

23:32 / Gönderen Melih /

Şeffaf su yalıtım sistemleri
Henkel Yapı Kimyasalları Grubu'nun geçen sene inşaat sektörüne sunduğu, su yalıtımı alanında uygulama ve kullanımda önemli avantajlar sağlayan, Ceresit Cerepur renkli ve Ceresit Cerepur Transparent şeffaf sistem çözümü ürünleri, profesyoneller tarafından büyük beğeni görüyor.

Profesyoneller düşünülerek geliştirilmiş olan poliüretan esaslı bu su yalıtımı kaplaması ve kaplama ile birlikte kullanılması önerilen, sistemi tamamlayıcı astar ve son kat kaplamalar, uzun ömürlülükleri ve dayanıklılıkları ile Henkel kalitesini yansıtıyor.

Tek komponentli Ceresit Cerepur'un en dikkat çekici özelliği kolay uygulanabilirliği. Ürünün piyasadaki alışılmış su yalıtımı ürünlerinden bir diğer farkı da güneş ışınlarına ve bitki köklerine dayanıklı olması. Yüksek elastikiyeti ve üzerinde yürünebilir olması da Ceresit Cerepur'un önemli avantajlarından.

Ceresit Cerepur, aşağıdaki kullanım alanlarının su yalıtımı için uygun:

Eski ve yeni teraslar
Çatı ve balkonlar
Fayans altı ıslak hacimler
Çiçeklikler
Temel ve temel perde duvarları
Su ishale hatları
Su kuyuları ve su depoları

Gri ve beyaz renklerde, 25 kg'lık ambalajlarda sunulan Ceresit Cerepur, beton yapıların suya karşı yalıtımında ve korunmasında; ayrıca metal yüzeylerin de su yalıtımında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Ceresit Cerepur su yalıtım kaplamasından önce yüzeye uygulanan Ceresit Cerepur astar, emici yüzeylerde yapışmayı artırıyor. Çatı, teras, spor sahası gibi alanlarda özellikle tercih edilen yeşil ve kırmızı renkleriyle, Ceresit Cerepur son kat kaplama ise yalıtıma dekoratif renk seçenekleri katıyor.

Ceresit Cerepur Transparent şeffaf renkli su yalıtım sistemi ürünleri, fayans ve doğaltaş gibi üzeri kapanması istenmeyen alanlarda, kırım döküm işlemine gerek bırakmadan, dokuyu kapatmadan su yalıtımı sağlıyorlar. Uygulamada sağladığı kolaylığın dışında, güneş ışınlarına dayanıklı olmaları, sararma yapmamaları ve üzerinde yürünebilir olmaları da bu ürünlerin önemli avantajlarından.

Ceresit Cerepur Transparent şeffaf su yalıtım sistemi ürünleri, seramik, cam, cam tuğla gibi yüzeylere uygulanmak için ideal. Ceresit Cerepur Transparent astar, emici olmayan yüzeylerde yapışmayı artırırken, Ceresit Cerepur Transparent son kat kaplama yüzeye dekoratif bir mat şeffaf görünüm kazandırıyor. Ceresit Cerepur Transparent astar, emici olmayan yüzeylerde yapışmayı artırırken, Ceresit Cerepur Transparent son kat kaplama yüzeye dekoratif bir mat şeffaf görünüm kazandırıyor.

Etiketler: