Kalekim derz dolguları...

23:09 / Gönderen Melih /

Kalekim derz dolguları...
Yaşanılan mekanları güzel göstermek, dekorasyonu tamamlamak için kullanılan kaplama malzemelerinin başında seramik geliyor. Gelişen teknoloji ile ürün çeşitliliğindeki artış ve farklı tasarımlar seramik sektöründe oldukça sık görülüyor.

Seramik sektörünün lider firmalarından Kaleseramik ve diğer tüm seramik üreticileri değişik ebat, renk ve desenlerde farklı özelliklere sahip binlerce seçenek sunuyor. Sadece seramiklerin renkli ve desenli olması mekanın güzel görünmesi için yeterli olmuyor.

Seramiğin tamamlayıcısı olan derz dolgularının da estetik ve seramiklerle uyumlu olması gerekiyor. Bu yüzden seçilen seramiğin yanında kullanılacak derz dolgusunun da seramiğin özelliklerine, desenine ve rengine uygun olması büyük önem kazanıyor. Aynı seramiği, değişik derz dolgu renkleri ile kullanarak birbirinden çok farklı görüntüler elde etmek mümkün oluyor.

Derz dolgu renginin farklı olması seramik kaplı mekanlarda farklı etkiler yaratıyor. Bu sebeplerle derz dolgu rengi seçimi ve bunun yanında ürünün performansı, dayanıklılığı ve yüzey düzgünlüğü de önemli hale geliyor.

Kalekim sürekli olarak seramik sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek ve kullanıcı ihtiyaçlarını da dikkate alarak değişik renk ve özelliklerde derz dolgular üretiyor. UltraFuga, Fuga, FugaFlex ve FugaPool derz dolguları ile farklı mekanlardaki uygulamalar için zengin renk seçeneği ile seramiklerle uyumlu estetik çözümler sunuyor.

Kalekim, silikon katkılı, zor kirlenen, kolay temizlenen, küf ve yosun önleyici derz dolgu malzemesi UltraFuga ve yeni derz dolgu renkleri ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu konudaki liderliğini ve yenilikçiliğini ortaya koyuyor. Kalekim derz dolguları, 32 alternatiften oluşan zengin renk seçeneği ile kullanıcılara seramiklerle uyumlu estetik mekanlar yaratma fırsatı sunuyor.

Kaynak: raf.arkitera.com

Etiketler: