Çatılarda mükemmel su tahliyesi

23:20 / Gönderen Melih /

Çatılarda mükemmel su tahliyesi
Kar, yağmur, güneş ışığı gibi doğa şartlarıyla yapılarda ilk ve en yoğun olarak çatılar karşılaşır. Çatılar zaman zaman sert olabilecek bu şartlara karşı dayanıklı olmalıdır. Bu nedenle Kılıçoğlu araştırma geliştirme departmanı mükemmel kiremitler üretmenin yanında çatılarda problem yaratabilecek noktalar üzerine yoğunlaşıyor, bu noktalar için çözümler üretiyor.

Çatılardaki en problemli yerlerden birisi olan mail dere yatağı için de aynı durum geçerli. Önceleri çinko ve galvaniz saç uygulanan mail dere yatağında bu maddelerin doğa şartlarına dayanıklı olmamasından çok sorun yaşanırdı. Ömürleri çabuk son bulan bu maddeler tüm çatının sağlığını tehdit ediyordu.

Kılıçoğlu Dereser PVC ile çatıdaki bu dertler son buldu. PVC esaslı bu ürün özel form yapısı ile yağmur suyunu en iyi şekilde tahliye eder. Ayrıca her türlü hava koşullarına ve UV ışınlarına dayanıklı olması sebeiyle de yıllar boyu çatınızı korur.

“Kılıçoğlu Dereser PVC”nin uygulanması son derece kolaydır. Elle bile şekil alan bu ürün uygulama kolaylığı ile işçilikten de tasarruf sağlar. Bu özelliğinin yanında yırtılmaya ve yüksek ısıya karşı gösterdiği direnç ile uzun ömürlüdür. Ayrıca bu ürün özel oluk dizaynı sayesinde en sert hava koşullarında bile yağmur sularının kontrollü olarak tahliyesini sağlar. Yoğun yağış alan bölgelerdeki dere yataklarından kaynaklanan çatının akıtması durumu, Dereser ile ortadan tamamen kalkar.
Dereser diğer Kılıçoğlu ürünleri gibi işlevselliğinin yanında estetik bir görünüme sahiptir. Kiremit ile uyumlu rengi çatılara hoş bir görüntü verir. Özellikle çatı estetiğinin önem kazandığı villa tipi evlerde alternatifi olmayan bir çözümdür. Çatılarda su tahliyesini en iyi şekilde gerçekleştiren bu ürün kullanıcıların yüzde yüz güvenini kazanmıştır. Yağış alan aylarda dere detaylarında sorunsuz su tahliyesi sağlar.

1927 den beri çatıların güvenilir markası Kılıçoğlu uzun yıllar dayanan ve tam koruma sağlayan çatılar için Kılıçoğlu Çatı Sistemlerini öneriyor. Kılıçoğlu Çatı Sistemlerinin detay çözümleri ile çatıda karşılaşılabilecek her türlü problem önceden hesaplanmış durumda. Yıllar yılı kullanabileceğiniz sorunsuz çatılar için profesyoneller de bu ürünleri tavsiye ediyor.

Kaynak: kilicoglu.com.tr

Etiketler: