Devorex yağmur indirme sistemleri

23:29 / Gönderen Melih /

Devorex yağmur indirme sistemleri
Üretim sürecinde oluşan sorunlar, yoğun çalışma ve incelemeler neticesinde giderilerek Devorex Classic Sistem üretilmiştir. Kullanıcıların ihtiyaçları düşünülerek ve modern polymer alaşımların üstün getirilerinden faydalanmak suretiyle, Devorex Classic adı verilen yağmur indirme sistemini imal eden HKSC Yapı, bütün ürün çeşitlerini Avrupa Birliği Ülkeleri sınırlarında ve AB Standartlarında üretmektedir.

Yeni fabrikasında; hammadde olarak kullanılan kendinden renkli polimer türevli ve UV dayanıklı PVC (Polyvinylchloride), konusunda lider Alman ve Avusturyalı imalatçılardan temin edilen Polimer Enjeksiyon Kalıp teknolojisine sahip makinalarla şekillendirilmektedir.

Devorex imalatlarında Avrupalı firmaların özel olarak ürettikleri hammaddeler kullanılmaktadır. Ürünler, İngiltere’de konusunda uzmanlaşmış desinatör grubu tarafından sürekli geliştirilerek tasarlanmaktadır. Üretim sürecinde oluşan sorunlar, yoğun çalışma ve incelemeler neticesinde giderilerek Classic Sistem üretilmiştir.

Devorex ürünleri, EN 607, EN12200, EN 1462 Avrupa Birliği Standartlarına uygundur. 2007 yılında tamamen yenilenen makinelerle Bulgaristan’da üretimi gerçekleşmekte olup mamul hammaddesi Avrupa Birliği ülkelerinden temin edilmektedir. Silikon contaları dahil ömrü 50 yıldır, -35 ile +65 derece hava sıcaklığı arasında form ve esnekliğini korur.

Asit yağmurları, mekanik darbeler, zorlu iklim koşulları ve korozyona karşı dayanıklıdır. Kendi kendini yıkama özelliği sayesinde kirlenip parlaklığını yitirmez. Kendinden renkli PVC granülleri ile UV katkılı olarak imal edildiğinden, bu özellikleri sayesinde renk kaybına uğramamakta, UV ışınları ve güneşin zararlı etkileri ile esnekliğini kaybedip kırılganlaşmamaktadır.

Bakır görünümlü PVC esaslı yağmur iniş sistemlerinin testleri yapılmakta ve Eylül ayında üretimine başlanması beklenmektedir. Büyük kesitli -150mm’lik- oluk imalatına ve değişik formlarda (öncelik dikdörtgen kesitli olmak üzere) oluk ve yağmur inişi imalatına ise 2008 yılı içerisinde başlanacaktır. Beyaz, Bej, Kahverengi ve Kiremit(cotto) renklerde hazır olarak bulunan ürünler,Siyah ve Gri renkler için ise talep edildiği taktirde getirilebiliyor.

Kaynak: insatyapimarket.com

Etiketler: