TRIMline bölme sistemleri...

03:42 / Gönderen Melih /

TRIMline bölme sistemleri...
TRIMline Bölme Sistemleri, kullanıcı istemine bağlı olarak değişik çözümler sunuyor. Bölmelerdeki dolu ve camlı modüllerin boyutları, renkleri, kullanılacak malzemenin seçimi kullanıcı istekleri ve firma tavsiyeleri doğrultusunda tasarlanarak üretim yapılıyor. 70 mm, 100 mm, VIP, Snap ve hareketli paneller ile mimara ve son kullanıcıya çok çeşitli ve ekonomik çözümler sağlanabiliyor.

Akustik, estetik, ergonomik ve fonksiyonel kullanımı amaçlayan TRIMline Bölme Sistemleri otellerde, okullarda, hastanelerde, tiyatrolarda, konferans iş merkezlerinde ve kamu binalarında estetik ve ekonomik değerleri ile ön plana çıkıyor.

Yeni bir sistem : STRAHLE 2300 Strüktürel yapışma camlı bölme sistemi
Teknik özellikler
Bölme sistemleri konusunda çalışan TRIMline'nın çözüm ortağı Alman Straehle Raum-Systeme'de diğer bölme duvar sistemlerinden farklı olarak detaylarda daha az alüminyum ile içten gizli taşıyıcılı bir strüktür oluşturuluyor; camın, ahşabın ve diğer malzemelerin ön plana çıkması sağlanıyor.

Tasarıma bağlı olarak 4 mm normal cam, asit matlı, buzlu ya da dekoratif cam kullanılabiliyor. Özel dolu pres kapılarda suntalam, laminant, lake boyalı kapılar kullanılıyor; ayrıca yarım ya da tam boy camlı kapılar da tercih edilebiliyor.

Montaj esnasında bölme içindeki boşluktan her türlü elektrik, telefon vb. kabloları çekilebiliyor. Çift camlı, çift cidarlı, yangına dayanıklı, ısı ve ses yalıtımlı yapısı, elektrik, telefon, bilgisayar gibi kabloların gizli monte edilebilmesi özelliği, geniş yüzey kaplama ve renk çeşitleriyle kullanıcılara olduğu gibi tasarımcılara da kolaylık sağlıyor.

Kaynak: raf.arkitera.com

Etiketler: