Eviniz İçin 25 İyi Fikir...

23:15 / Gönderen Melih /

Eviniz İçin 25 İyi Fikir...

Farklı ürünler, çözümler ve öneriler. Belki de çok sık karşılaşıyorsunuz ama ya gözünüzden kaçıyor ya da aklınıza gelmiyor. Salonunuzda pratik bir yenilik yapmayı planlıyorsanız kanepenizin kumaşını perdelerinizde de kullanabilirsiniz. Perdeleriniz için panel perde sistemi uygulaması hem çok pratik, hem de şık bir çözüm.

Sıcak yaz aylarında serinlerken sağlıklı bir ortam da yaratabilirsiniz. Yeni geliştirilen vantilatör, iyonizerli sistemi sayesinde havayı temizleyerek doğal yaşam koşulları sağlıyor. Doğal yoldan ferahlatan bu ürün aynı zamanda oldukça sessiz çalışıyor.

Hepsi farklı renkte not defterleri hızlı ve yoğun iş temposunda doğum günlerini, alışveriş listesini ya da çocuğunuzun okul toplantısını unutmamanız için. Üstelik çantanızda taşıyabileceğiniz kadar da minik. Evde depolama için fazladan yeriniz yoksa merdiven altını ya da arka balkonunuzu bu işe ayırabilirsiniz. Doğru bir planlama ile dilediğiniz kadar yer kazanmış olursunuz.

Banyonuzda şık bir hava yaratmak istiyorsanız oldukça kolay ve hesaplı bir çözüm önerimiz var. Katlı ve çekmeceli banyo raflarının içini çarpıcı renkte banyo süngerleri, sabunlar ve duş jelleri ile doldurabilirsiniz. Pembe bu iş için uygun bir renk olabilir, ne dersiniz?

Eviniz İçin 25 İyi Fikir...

Banyonuzda şık bir hava yaratmak istiyorsanız oldukça kolay ve hesaplı bir çözüm önerimiz var. Katlı ve çekmeceli banyo raflarının içini çarpıcı renkte banyo süngerleri, sabunlar ve duş jelleri ile doldurabilirsiniz. Pembe bu iş için uygun bir renk olabilir, ne dersiniz?

Yaşadığımız çevreye duyarlı biriyseniz sıvı sabunlarınızı, duş jellerinizi ve şampuanlarınızı plastik kutular yerine şık cam şişelerde saklayabilirsiniz. Böylece dünyaya daha az zarar vermiş olursunuz.

Ev dekorasyonunuzda tek renk üzerine yoğunlaşarak bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Örneğin pembe tonlarını tercih ediyorsanız duvarlar için tonun en açığını uygulayabilirsiniz. Döşemelik için daha koyu tonları farklı renk kombinleri ile kullanabilir ve yastık, halı gibi tamamlayıcı aksesuarlarda bol desen ve koyu rengi seçebilirsiniz.

Çocuğunuzun oyuncakları ve etrafta biriken dağınıklığı kaldırmak sizin için sorun oluyorsa hasır ya da plastik sepetleri ve renkli kutuları bu iş için değerlendirebilirsiniz. Tekerlekli olanlarından seçerseniz dilediğiniz yere taşımanızda kolaylaşır.

Salon perdenizin ya da döşemelerinizin kumaşlarını çok mu beğeniyorsunuz? Artan parçalardan masa örtüsü, runner, peçete ve sandalyeleriniz için minderlerle şık bir set oluşturabilirsiniz. Bunun için eski kumaşlardan da faydalanabilirsiniz.

Banyo yaparken cilt sağlığınızı düşüyorsanız yumuşak dokulu, hızla köpüren ve cildi tahriş etmeyen süngerleri tercih etmelisiniz. Üstelik farklı ve eğlenceli formlarıyla banyonuza enerji katabilir.

Evinizi düzene sokmak için kullanmadığınız eşyaları zaman içinde ayıklayarak atabilir ya da bağışlayabilirsiniz. Kalan her şey için açık raf sistemleri, yatak altına gizlenen sepetler ya da sandık olabilen tabureler uygun seçimler.

Mutfağınızda biraz farklılık istiyorsanız bir duvarı uygun desende ve renkte duvar kağıtları ile kaplayabilirsiniz. Kolay silinebilen, güneş ışığına ve neme dayanıklı vinil duvar kağıtları bu iş için uygun bir seçenek. El işi dekorasyona da girdi. El emeği göz nuru tığ işlerinizle yatsıklarınızı yenileyerek her mevsim farklılık yaratabilirsiniz.

Katlamalı perde sistemi pencereleriniz için sade ve şık bir çözüm. Eğer ekstra tül kullanmak istemiyorsanız pencerelerinize içten ışık geçiren film kaplayabilirsiniz, böylece evinizi istenmeyen bakışlardan da korumuş olursunuz.

Banyonuzun havasını tazelemek için birbirinden hoş ev parfümlerini deneyebilirsiniz. Üstelik banyo jeli ve kemreleriniz içinde aynı koku seçenekleri bulabilirsiniz.

Çiçeklerinize biraz neşe katmak isterseniz özel tasarlanan sevimli saksı altları tam size göre. Üstelik çok da dekoratif. Farklılığın yanı sıra fonksiyonelliğe de önem veriyorsanız tepsi olabilen ayaklı sehpaları deneyebilirsiniz. Üstelik kullanmadığınız zaman katlayıp kaldırabiliyorsunuz.

Çocuğunuz odasında değişiklik mi istiyor? Zahmetsiz ve eğlenceli stickerlarla odasının duvarlarını onunla birlikte süsleyebilirsiniz. Musluk suyunu filtre ederek içme suyuna dönüştüren bu sürahinin ayrıca buzdolabı için daha az yer kaplayan alternatifi de mevcut. Üzerinde bulunan derecesi sayesinde filtrenin bitme süresini ölçebiliyor ve değiştirebiliyorsunuz.

Yatakta okuma keyfi yapmayı seviyorsanız yatak başınızı yastığa dönüştürün. İçlerini silikon ya da süngerle dolduracağınız büyük yastık kılıflarını yatak başınıza sabitlemeniz yeterli. Kitap, dergi ve aksesuarlarınız için mağazaların sergileme yöntemleri size ilham verebilir. Bölmelere ayırdığınız kitaplığın her rafında farklı kategoriler için dekoratif dosyalıklar kullanabilirsiniz.

Cep telefonları artık telefon ihtiyacınızı karşılamanın dışında müzik keyfinizi de pekiştiriyor. Son yıllarda çıkan walkman telefonlar içinde Sonyşnin yeni modelinin bir farklılığı var. Filtreleme, dağıtım ve seçim olarak üç aşamada kullanıcının duygu haline göre uygun bir çalma listesi hazırlayabiliyor.

Yaz aylarında serinlemenin en lezzetli yolu bir kase dondurma. Dondurma sunumlarınızda farklılık yaratmak için pek çok seçeneğiniz var. Eğer modern ve göz alıcı bir stiliniz varsa parlak krom konik kaseler ve şık kaşıkları tam size göre.

Anahtarlarınız için bir çözüm bulamakta zorlanıyorsanız ve sürekli kaybolmalarından sıkıldıysanız neden etiketlemiyorsunuz? Minik yazı tahtalarını bu iş için kullanabilirsiniz. İplerle tahtalara bağlanmış bu anahtarların nereye ya da kime ait olduğunu bulmak da çok kolay. Çizin yeter.

Evim Dergisi

Etiketler: