Häfele'den Swaroski aksesuarlar

22:57 / Gönderen Melih / yorum (0)


Häfele'den Swaroski aksesuarlar
Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan ve dünya çapında kaliteleri kanıtlanmış birçok markanın da Türkiye distribütörlüğünü yürüten Häfele, sunduğu yüksek kaliteli Swarovski kristal mobilya kulpu serisiyle uyum sağlayacak kapı kolu ve perde aksesuarlarını da ürün serisine kattı.

Işıltılarıyla göz kamaştıran Swarovski taşlı kulplar
Günümüzde birçok farklı üründe kullanılan Swarovski kristal taşları artık Häfele farkıyla evlerinize mobilya aksesuarları olarak giriyor. Crystallized™ Swarovski Elements markalı kristal taşlarla süslenmiş olan kulplar ile mobilyalarda farklılık yaratıldığı gibi şık bir görünüm elde etmek isteyen herkese güzel, ışıltılı bir alternatif sunuluyor.

Bu kulplar, yaratıcılığa ve tercihe göre, çekmeceler, dolap kapakları, eşyaları saklamaya yarayan çeşitli sandık ve kutular gibi uygulandığı her türlü alana ışıl ışıl görünümleriyle ayrıcalık katıyor.

Şıklıklarıyla fark yaratan Swarovski taşlı kapı kolları
Özel tasarımları ve berrak Swarovski taşlarıyla diğer kollardan farklılaşan Startec kapı kolları göz alıcı tasarımlarının yanı sıra yüksek kaliteli işçiliği ve kesim özelliğiyle de göze çarpıyor. Antik bronz rengiyle özellikle evlerde kullanıma uygun olan bu ürün yine Häfele’nin sunduğu Swarovski mobilya kulpları ve perde aksesuarlarıyla beraber kullanılarak göz kamaştırıyor.

Mekanlara zenginlik katan Swarovski taşlı rustik aksesuarı
Şekilleri, kaplamaları ve taşlarıyla kullanılan mekanlara zenginlik katan Swarovski kristal taşlı rustik aksesuarları, şık perdelerle beraber yarattıkları sofistike görünümle evlerin havasını değiştiriyor. Farklı renklerde kaplama ve Swarovski taş alternatifleri mevcut olan bu aksesuarların netliği ve berraklığı göz alıyor.

85 yılın üzerindeki deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar.

Etiketler:

Afrodite serisi ile sıradışı banyolar

22:51 / Gönderen Melih / yorum (0)


Afrodite serisi ile sıradışı banyolar
Banyo aksesuar ve donanımları alanında yüksek kalite ürünlere sahip olan Häfele, Salice Paolo firmasının ürettiği Afrodite banyo koleksiyonu ile sıra dışı dekorasyon alternatifleri sunuyor.

Estetik tasarımlarıyla dikkat çeken Afrodite banyo serisi aynı zamanda işlevsel olma özelliğiyle de banyolarda fark yaratıyor. Afrodite banyo serisinin sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, tuvalet kağıtlığı, havluluk, tuvalet fırçası, ayaklı WC seti, ayna ve cam raf gibi aksesuarlarıyla banyolarda şık bir bütünlük sağlayabilirsiniz.

Duvara vidalanarak kolay uygulama avantajı sunan bu banyo aksesuarları, ayrıcalıklı görünümleriyle, klasik banyo dekorasyonlarından sıkılanlara farklı stil oluşturma olanağı sağlıyor ve ev sahibini temsil eden bir ruh kazandırıyor.

Porselen ve pirincin birleşmesiyle muhteşem bir uyum sergileyen Afrodite banyo aksesuarlarını isteğe göre farklı tarzlarda ve konseptlerde dekore edilmiş banyolarda uygulayarak düzenli ve şık bir görünüm sağlamanız mümkün.

85 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.

Etiketler:

Home Life 2009 koleksiyonu

22:46 / Gönderen Melih / yorum (0)


Home Life 2009 koleksiyonu
Home Life 2009 Koleksiyonun en çok dikkat çeken parçalarından biri, iki efsane isme farklı bir yorum ile yeniden hayat veren sandalyeler.

Yer aldıkları mekana fazlasıyla ayrıcalık katacak olan bu sandalyeler, sadece onları çok sevenlerin olacak. 2009 yılında yapacağınız mobilya alışverişleriniz için Home Life mağazalarına mutlaka uğrayın. Burası; farklı tasarımları ile aradığını uzun süre bulamayanlar için son adres olabilir.
Home Life, yeni hazırladığı ve haftanın yedi günü açık olan Anadolu Hisarı Garden Life showroomu içindeki cornerı ile de, şimdi Anadolu Yakası’ndaki müşterilerine daha yakın!

Kaynak: www.homelife.com.tr

Etiketler:

Step Collection'la evinizi renklensin

22:45 / Gönderen Melih / yorum (0)


Step Collection'la evinizi renklensin
Dekoratif Seramik Aksesuarda aranılan marka olan Step Collection, özgün tasarımları ve kaliteli ürün anlayışıyla 2009 koleksiyonunu 5-9 Mart tarihleri arasında , İstanbul Cnr fuar alanında düzenlenecek olan ‘i-deco’ fuarında sergileyecek. Doğallık ve sadeliğin ön plana çıktığı tamamen el yapımı ürünlerin , tasarımlarında mimar Ayşe Elçi Sargın, seramik sanatçısı Mehmet Ali Nazlıpınar ve tasarımcı Ahmet Sargın’ın imzaları var.

2009 Yeni Başlangıçların Yılı
2008 yılının kendileri için çok verimli geçtiğini belirten tasarım ekibi , 2009 yılı için turkuaz rengin ön plana çıktığı , kremden kahveye,yeşilden turuncuya,leylaktan mora rengarenk bir koleksiyon hazırlamış.

Step Collection, 2009 abajur koleksiyonu ile de adından uzunca bir süre söz ettirmeye kararlı. Abajur üretimine, müşterilerinden gelen yoğun istek üzerine geçtiğimiz yıl başlayan Step Collection, bu yıl gerek renk, gerek form , gerekse abajur şapkası konusunda geniş ve iddialı bir çalışma hazırlamış. Hemen her zevk için bu koleksiyondan seçim yapmak mümkün.

Step Collection ekibi 2009 koleksiyonunu tasarlarken belli bir akımın etkisinde kalmayarak özgürce tasarımlarını hayata geçirmiş. Bu anafikir ile ortaya çıkan koleksiyonda kendi tarzını yaratmak isteyenlere sayısız seçenekler sunulmuş. Kullanılan renklerdeki ahenk, objelerdeki çeşitlilik sizi kendi trendinizi oluşturmaya davet ediyor.

Müşterilerine küçük dokunuşlarla değişik tatlar sunmaya çalışan Step Collection’ın satış noktalarını web sayfasından öğrenmek mümkün. Ayrıca Bodrum da konsept mağazası da bulunan Step, mağaza müşterilerinin yanı sıra, otel ve teknelere de gerek dekoratif ürün gerekse mutfak servis ürünlerinde hizmet veriyor .

2000 yılından beri üretimine İzmir’de devam eden ve kurulduğu günden bu güne Türkiye’nin sayılı dekorasyon firmalarına ve zincir mağazalarına özel üretimler de yapan Step Collection bugün gelmiş olduğu noktada ‘Türk Malı’ etiketini gururla taşımaktadır.

Tel: 0 232 328 34 77

Etiketler:

Häfele,’den özel şarap donanımları

22:44 / Gönderen Melih / yorum (0)


Häfele,’den özel şarap donanımları
Uzun süre saklamayı planladığınız özel şaraplarınız için ideal alternatif olabilecek şarap dolapları, şarap rafları ve şişelikler şık görünümleriyle mutfaklarınızda bütünlük oluşturuyorlar…

Isı ayarlı şarap dolapları ile şarabın keyfini çıkarın
Şarap severlerin, şarap yaşlandırma ve günlük şarap saklama gibi ihtiyaçlarına cevap veren tezgah altı şaraplık ve boy dolap şaraplıklar, isteğe göre ısı ayarlayabilme özellikleri ile doyumsuz şarap keyfine ayrıcalık katıyorlar.

Mutfaklarınızı şarap rafları ile haraketlendirin
Şarabı mantara değeceği biçimde yatık olarak sergileyebileceğiniz şarap rafları yalın ve modern tasarımlarıyla mutfakları hareketlendiriyorlar. Tezgahta kalabalık ve karmaşık görüntüyü engellemenize yardımcı olan, paslanmaz çelik veya alüminyum askı üzerine monte edilen bu rafların yeri arzuya göre değiştirilebiliyor.

Şarap şişelerinin devrilmesini engelleyen ergonomik şişelik
Kendiliğinden geri çekmeli sistemi ve yavaşlatıcılı rayı sayesinde şarap şişelerinin devrilmesini engelleyen 2 katlı şişelik, 12 kg taşıma kapasitesi özelliğiyle şarap severlere geniş kapasiteli bir stok imkânı sağlıyor.

85 yılın üzerindeki deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar.

Etiketler: ,

Hayatın cam detayları

22:42 / Gönderen Melih / yorum (0)


Hayatın cam detayları
La Murrina cam büstleri, cam çantaları, cam şemsiyeleri ve daha birçok cam figürleriyle hem evinizi renklendirin hem de sevdiklerinizin kalbinde unutulmaz bir yer edinin.

Yüzlerce yıllık cam geleneğinin çağdaş temsilcisi La mUrrina, Special Edition koleksiyonunu satışa sundu. Klasik sanat eserlerinden, gündelik objelerden ve doğadan esinlenerek hazırlanan bu cam heykeller, tüm dünyada koleksiyon tutkunlarınında gözdesi.

Özgün sitillere sahip cam büstler modayı yansıtan cam ayakkabılar, şirin çizgileriyle cam hayvanlar, cam vazolar, ve daha birçok çeşit cam heykelcikten oluşan Special Edition koleksiyonunda yer alan ürünlerin tamamı en eski cam işleme teknikleri kullanılarak üretilmiş.

Etiketler:

Häfele’den otel odalarına özel detaylar

22:41 / Gönderen Melih / yorum (0)

Häfele’den otel odalarına özel detaylar
Otel donanımları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan ve her alana uygun birbirinden farklı çözümler sunan dünyaca ünlü marka Häfele, bu konuda öncü olan Dialock temassız kilitleme sistemi, çelik kasa, saç kurutma makinesi, ayna arkası ısıtıcı, ışıklı dev ayna ve plazma ekran asma aparatı gibi birbirinden şık ve işlevsel ürünlerle fark yaratıyor.

Sonsuz güvenlik sağlayan Dialock temassız kilitleme sistemi
Günümüzde önem kazanan, işlevsellik, estetik ve kalite kavramlarını ön planda tutan akılcı ürünleri ile hayatımızı kolaylaştırmaya devam eden Häfele, sunduğu Dialock kilitleme sistemi ile tüketicilere teknolojik olduğu kadar güvenli bir çözüm de sunuyor.

Son yıllarda teknolojik gelişmelere bağlı olarak, özellikle otellerde elektronik kilitleme sistemlerinin yaygınlaşması sonucunda, metal anahtarlar ve manyetik kartların yerini temassız sistemler alıyor. Dialock’ta kullanılan transponder teknolojisi sayesinde, manyetik kartlar ve çip kartlardan farklı olarak, herhangi bir güç beslemesi ve temas gerektirmeden kapılar açılıp kapanabiliyor. Sistemin temassız çalışması bakım gerekliliğini azaltıyor ve kilidin yıpranmasını engelliyor.

Häfele’den otel odalarına özel çelik kasalar
Otel odası donanımlarının demirbaşları arasında yer alan motor kontrollü çelik kasalar, dijital tuş kombinasyonlu kilit ve yüksek kontrastlı LED gösterge özellikleri ile güvenli saklama imkanı sağlıyorlar. Otel yönetimi için master anahtara sahip olan bu kasaların siyah ve gri renk alternatifleri mevcut.

Saç kurutma makineleri ile otel banyolarında ekstra konfor
Häfele’nin sunduğu saç kurutma makineleri, kademeli olarak hava üfleme hızını ve ısıyı ayarlayabildikleri gibi anti bakteriyel özellikleri ve gece ışığı gibi detaylarla otel odalarındaki banyoların konforunu artırıyor.

Ayna arkası ısıtıcı ile üstün teknoloji
Özellikle otel odalarında tercih edilen buğu önleyici ayna arkası ısıtıcı, ince yapısından dolayı duvara monte edilen düz aynaların arkasına kolayca monte edilebiliyor. Neme, salınıma ve toza karşı dayanıklı olan bu ürün tıraş olurken ve makyaj yaparken büyük kolaylık sağlıyor.

Işıklı dev aynası ile ayrıntıları gözden kaçırmayın
Hafele’nin sunduğu büyüteçli ve ışıklı dev aynalar bayanlara makyaj yapma esnasında beylere ise tıraş olurken kolaylık sağlıyor. Ayrıca görme kusuru olan kişilere detayları görme avantajı da sunan bu ürün uygulanan otel banyolarında fark yaratıyor.

Otel odalarını farklılaştıran LCD/TFT ve plazma ekran asma aparatı
25-74, 50-82 ve 75-160 cm ekran boyutlarına sahip olan plazma televizyonların duvara montajında kullanılan asma aparatları, otel odalarında yerden tasarruf sağlarken, modern bir görünüm de sunuyor. Taşıyıcı plaka üzerinden ayar imkanı yapılabilen bu ürün TÜV sertifikasına sahip.

Etiketler:

Doğaya saygılı alışveriş çantaları

22:36 / Gönderen Melih / yorum (0)



Doğaya saygılı alışveriş çantaları
Doğaya saygılı ve alışveriş estetiğine özen gösteren kişiler için...

Şık, hafif, polyester, kolay taşınabilir ve su geçirmez Envirosax alışveriş çantaları ile doğaya da saygılı olursunuz.

Tüm alışverişlerinizde 20 kg'a kadar yükü güvenle taşımak için kullanabilirsiniz. Su geçirmez polyester kumaştan yapılmıştır. Çocuklarınız için ayrıca Kids serisi vardır.

Envirosax Organic Alışveriş Çantası
Organik, şık, kolay taşınabilir ve doğaya saygılı alışveriş çantası. Bambu, ipek ve pamuktan üretilmiş, doğaya saygılı alışveriş poşetleridir.

Boyut: 50 x 45 cm (açık) / 10 x 5 cm (katlanmış)
Kapasite: 20 kg

Envirosax ürünleri Türkiye'de sadece internette ve www.dekopazar.com'da satılmaktadır.

Envirosax Alışveriş Çantaları ile tanışmak ve satın almak için tıklayın

Etiketler: