AntiAsit zemin çözümleri...

23:14 / Gönderen Melih /

AntiAsit zemin çözümleri...
Yapı kimyasalları sektörünün yapıştırıcı ve derz dolgu ürün grubunda pazar lideri olan Kalekim, endüstriyel zeminlere farklı noktalarda teknik çözümler getiriyor. Kimyasal dayanımı ve hijyen standardı yüksek mekanlar yaratmak için geliştirilen AntiAsit, sağlam ve sağlıklı endüstriyel mekanlar sunuyor.

Kalekim, yapı kimyasalları sektöründeki liderliğini, farklı sorunlar için özel olarak geliştirdiği teknik çözümlerle de sürdürüyor.

Bilindiği gibi kimyasallarla üretim yapılan, üzerinde ağır yük taşınan zeminlerde zamanla aşınma, kırılma, çatlama gibi problemler yaşanıyor ve bu durum üretimi engeller hale geliyor. İşte Kalekim bu sorunlara karşı kimyasal ve ağır yük dayanımına sahip endüstriyel zemin çözümü AntiAsit’i öneriyor.

Komple bir endüstriyel çözüm olarak sunulan Kalekim AntiAsit, asit ve kimyasallara karşı yüksek dayanıma sahip olmakla birlikte kir ve bakteri barındırmayan yapısıyla da gerekli hijyenik ortamın oluşmasını sağlıyor.

AntiAsit Endüstriyel Zemin Çözümleri, gıda sanayi, sağlık tesisleri, ticari mutfak ve kafeteryalarda; kimyasal etkilerin yoğun olduğu tekstil, boya, ilaç, otomotiv, kimya tesislerinde ve ayrıca hipermarket, iş merkezi gibi ticari tesislerde endüstriyel zemin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor.

AntiAsit sayesinde kimyasal dayanım ve hijyen gerektiren mekanlarda ihtiyaç duyulan endüstriyel çözümü sağlayan Kalekim, inşaat sektöründe öncü çalışmalara imza atmaya devam edecek.

Etiketler: