Yeni Modern kiremit devri başlıyor!

12:35 / Gönderen Melih /

Modern kiremit devri başlıyor!
Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier “Çatı Çözülmesi Gereken Bir Sistemdir” felsefesiyle Türkiye’de 10 yıldan beri farklı ürün gruplarıyla Braas Çatı Sistemleri markası ile hizmet veriyor. Braas’ın son ürünü ise, modern yapılara yönelik olarak ileri teknoloji ile tasarlanan “TegaLModerN” serisi.

Eğimli konut çatılarına yönelik olarak bütünsel çözümler geliştiren Braas Çatı Sistemleri kiremit ve çatı ürünleri sektöründe dünyada pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor. Üretimlerinde tasarıma dayalı mimari estetik boyutunu ön plana çıkaran ve ileri teknoloji otomasyon kullanan firmanın son ürünü sıra dışı renklere sahip, düz profilli “TegaLModerN” serisi.

Modern binaların vazgeçilmez tercihi olacak serinin; kullanıcılarına renk alternatifleri sunan pürüzsüz yüzey kaplaması Almanya’da en üst düzey teknoloji ile üretiliyor. Siyah İnci, Bulut Grisi ve Okyanus Grisi renklerini bünyesinde bulunduran “TegaLModerN” uygulandığı binaların modern stilini estetik bütünlükle pekiştiriyor.

“Cisar Matt” yüzey kaplama teknolojisinin ürünü, 30 yıl suya ve dona karşı garanti belgeli TegaLModerN serisi kiremitleri; bu uygulama sonucunda daha pürüzsüz, toza ve kire karşı daha dayanıklı, yağışla kendini daha kolay temizleyebilen, daha uzun süre temiz kalabilen ve çevresel koşullara daha dirençli bir kişilik kazanıyor.

TegaLModerN; çatı uygulamasının yanı sıra özel tasarlanmış sırt yapısı ile güçlü bir tutunma göstererek cephe uygulamalarında da tasarımcıların tercihi oluyor. Uygulandığı binalara kendine özgü, yaratıcı bir görünüm kazandıran Braas ile evlerde çatı-cephe uyumu en üst seviyede yakalanıyor.

Braas Çatı Sistemleri Hakkında
Merkezi Almanya’da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 4 kıtada, 46 ülkede 150’den fazla üretim tesisi ve 11.155 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de Braas markası ile 1998’den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.

Kaynak: monier.com.tr

Etiketler: