Step Collection'la evinizi renklensin

22:45 / Gönderen Melih /


Step Collection'la evinizi renklensin
Dekoratif Seramik Aksesuarda aranılan marka olan Step Collection, özgün tasarımları ve kaliteli ürün anlayışıyla 2009 koleksiyonunu 5-9 Mart tarihleri arasında , İstanbul Cnr fuar alanında düzenlenecek olan ‘i-deco’ fuarında sergileyecek. Doğallık ve sadeliğin ön plana çıktığı tamamen el yapımı ürünlerin , tasarımlarında mimar Ayşe Elçi Sargın, seramik sanatçısı Mehmet Ali Nazlıpınar ve tasarımcı Ahmet Sargın’ın imzaları var.

2009 Yeni Başlangıçların Yılı
2008 yılının kendileri için çok verimli geçtiğini belirten tasarım ekibi , 2009 yılı için turkuaz rengin ön plana çıktığı , kremden kahveye,yeşilden turuncuya,leylaktan mora rengarenk bir koleksiyon hazırlamış.

Step Collection, 2009 abajur koleksiyonu ile de adından uzunca bir süre söz ettirmeye kararlı. Abajur üretimine, müşterilerinden gelen yoğun istek üzerine geçtiğimiz yıl başlayan Step Collection, bu yıl gerek renk, gerek form , gerekse abajur şapkası konusunda geniş ve iddialı bir çalışma hazırlamış. Hemen her zevk için bu koleksiyondan seçim yapmak mümkün.

Step Collection ekibi 2009 koleksiyonunu tasarlarken belli bir akımın etkisinde kalmayarak özgürce tasarımlarını hayata geçirmiş. Bu anafikir ile ortaya çıkan koleksiyonda kendi tarzını yaratmak isteyenlere sayısız seçenekler sunulmuş. Kullanılan renklerdeki ahenk, objelerdeki çeşitlilik sizi kendi trendinizi oluşturmaya davet ediyor.

Müşterilerine küçük dokunuşlarla değişik tatlar sunmaya çalışan Step Collection’ın satış noktalarını web sayfasından öğrenmek mümkün. Ayrıca Bodrum da konsept mağazası da bulunan Step, mağaza müşterilerinin yanı sıra, otel ve teknelere de gerek dekoratif ürün gerekse mutfak servis ürünlerinde hizmet veriyor .

2000 yılından beri üretimine İzmir’de devam eden ve kurulduğu günden bu güne Türkiye’nin sayılı dekorasyon firmalarına ve zincir mağazalarına özel üretimler de yapan Step Collection bugün gelmiş olduğu noktada ‘Türk Malı’ etiketini gururla taşımaktadır.

Tel: 0 232 328 34 77

Etiketler: