Häfele’den otel odalarına özel detaylar

22:41 / Gönderen Melih /

Häfele’den otel odalarına özel detaylar
Otel donanımları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan ve her alana uygun birbirinden farklı çözümler sunan dünyaca ünlü marka Häfele, bu konuda öncü olan Dialock temassız kilitleme sistemi, çelik kasa, saç kurutma makinesi, ayna arkası ısıtıcı, ışıklı dev ayna ve plazma ekran asma aparatı gibi birbirinden şık ve işlevsel ürünlerle fark yaratıyor.

Sonsuz güvenlik sağlayan Dialock temassız kilitleme sistemi
Günümüzde önem kazanan, işlevsellik, estetik ve kalite kavramlarını ön planda tutan akılcı ürünleri ile hayatımızı kolaylaştırmaya devam eden Häfele, sunduğu Dialock kilitleme sistemi ile tüketicilere teknolojik olduğu kadar güvenli bir çözüm de sunuyor.

Son yıllarda teknolojik gelişmelere bağlı olarak, özellikle otellerde elektronik kilitleme sistemlerinin yaygınlaşması sonucunda, metal anahtarlar ve manyetik kartların yerini temassız sistemler alıyor. Dialock’ta kullanılan transponder teknolojisi sayesinde, manyetik kartlar ve çip kartlardan farklı olarak, herhangi bir güç beslemesi ve temas gerektirmeden kapılar açılıp kapanabiliyor. Sistemin temassız çalışması bakım gerekliliğini azaltıyor ve kilidin yıpranmasını engelliyor.

Häfele’den otel odalarına özel çelik kasalar
Otel odası donanımlarının demirbaşları arasında yer alan motor kontrollü çelik kasalar, dijital tuş kombinasyonlu kilit ve yüksek kontrastlı LED gösterge özellikleri ile güvenli saklama imkanı sağlıyorlar. Otel yönetimi için master anahtara sahip olan bu kasaların siyah ve gri renk alternatifleri mevcut.

Saç kurutma makineleri ile otel banyolarında ekstra konfor
Häfele’nin sunduğu saç kurutma makineleri, kademeli olarak hava üfleme hızını ve ısıyı ayarlayabildikleri gibi anti bakteriyel özellikleri ve gece ışığı gibi detaylarla otel odalarındaki banyoların konforunu artırıyor.

Ayna arkası ısıtıcı ile üstün teknoloji
Özellikle otel odalarında tercih edilen buğu önleyici ayna arkası ısıtıcı, ince yapısından dolayı duvara monte edilen düz aynaların arkasına kolayca monte edilebiliyor. Neme, salınıma ve toza karşı dayanıklı olan bu ürün tıraş olurken ve makyaj yaparken büyük kolaylık sağlıyor.

Işıklı dev aynası ile ayrıntıları gözden kaçırmayın
Hafele’nin sunduğu büyüteçli ve ışıklı dev aynalar bayanlara makyaj yapma esnasında beylere ise tıraş olurken kolaylık sağlıyor. Ayrıca görme kusuru olan kişilere detayları görme avantajı da sunan bu ürün uygulanan otel banyolarında fark yaratıyor.

Otel odalarını farklılaştıran LCD/TFT ve plazma ekran asma aparatı
25-74, 50-82 ve 75-160 cm ekran boyutlarına sahip olan plazma televizyonların duvara montajında kullanılan asma aparatları, otel odalarında yerden tasarruf sağlarken, modern bir görünüm de sunuyor. Taşıyıcı plaka üzerinden ayar imkanı yapılabilen bu ürün TÜV sertifikasına sahip.

Etiketler: