Häfele,’den özel şarap donanımları

22:44 / Gönderen Melih /


Häfele,’den özel şarap donanımları
Uzun süre saklamayı planladığınız özel şaraplarınız için ideal alternatif olabilecek şarap dolapları, şarap rafları ve şişelikler şık görünümleriyle mutfaklarınızda bütünlük oluşturuyorlar…

Isı ayarlı şarap dolapları ile şarabın keyfini çıkarın
Şarap severlerin, şarap yaşlandırma ve günlük şarap saklama gibi ihtiyaçlarına cevap veren tezgah altı şaraplık ve boy dolap şaraplıklar, isteğe göre ısı ayarlayabilme özellikleri ile doyumsuz şarap keyfine ayrıcalık katıyorlar.

Mutfaklarınızı şarap rafları ile haraketlendirin
Şarabı mantara değeceği biçimde yatık olarak sergileyebileceğiniz şarap rafları yalın ve modern tasarımlarıyla mutfakları hareketlendiriyorlar. Tezgahta kalabalık ve karmaşık görüntüyü engellemenize yardımcı olan, paslanmaz çelik veya alüminyum askı üzerine monte edilen bu rafların yeri arzuya göre değiştirilebiliyor.

Şarap şişelerinin devrilmesini engelleyen ergonomik şişelik
Kendiliğinden geri çekmeli sistemi ve yavaşlatıcılı rayı sayesinde şarap şişelerinin devrilmesini engelleyen 2 katlı şişelik, 12 kg taşıma kapasitesi özelliğiyle şarap severlere geniş kapasiteli bir stok imkânı sağlıyor.

85 yılın üzerindeki deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunar.

Etiketler: ,